1. De kan bli Årets Distributör | Medievärlden
 2. – Notera: ”the crowd” (publiken, läsarna, besökarna) är inte ens nominerade. Trots att det gör ett magnifikt jobb med att sprida mediernas artiklar via facebook like/share/rekomnendera, maillänkar, bloggar, tweets etc.

  Så pigg är alltså branschen. Skönt att vi inte behöver skava så mycket på varandra numera.

  Och i eftermiddag drar jag på en långhelg med wifey. Right back at ya ;)

  BTW, igår fick jag klart för mig att bästa filmen finns online igen. ”Hitler missar biljettsläppet till #SSWC”

 3. 22 things I've never said
 4. – Hahaha ”That’s the same crappy Powerpoint you used last year. You’re at an international search conference… I have to kill you now.”

 5. Åtta Expertåsikter om Bloggen som SEO-Verktyg! – Disruptive – En blogg om entreprenörskap, riskkapital och webb 2.0
 6. – Alla som drar en lans för bloggen får en tumme upp av mig. När jag satt i panel på webbdagarna igår och fick frågan om tumme upp eller ner för ”egna sajten” så gav jag tumme upp och hänvisade till behovet av ett digitalt nav. Det är så jag ser på bloggen. Det är klart att du ska ha distribuerad närvaro, men någonstans måste du samla ihop dig också.

  Att det sedan, som den här texten pekar på dessutom är ett utmärkt seo-verktyg gör ju inget sämre…

 7. One place to find everything new from Google
 8. – Google New – ett nytt ställe att peka mina studenter till, så de slipper följa de 100 google-bloggar som jag följer ;)

 9. YouTubeSocial Lets You Simultaneously Watch Videos With Friends
 10. – Yay! Någon där ute minns säkert min lilla idé om filmklubb/söndagsbio. Vi skulle samlas vid skärmarna i respektiv hem och titta på film tillsammans. Sjukt kul att någon gör det här på riktigt.
  Och kombinerat med att youtube experimenterar en hel del med storskaliga livesändningar OCH googletv börjar säljas över disk i butik – well. Då är det inte långt borta att vi äntligen har den riktiga tv-revolutionen här!

 11. Fire in The Valley, Fire in My Belly… and Yes, Mike, I Have Stopped Beating My Wife. – Master of 500 Hats
 12. – Oavsett vad som är sant och inte i angelgate så var detta en härligt passionerad text från McClure. Galen, men passionerad. Det måste man respektera.

 13. Tino: Bortkastade röster
 14. – ”Om Mijöpartiet inte lovat något om fildelning, eller om Lövin gått ut före valet och gått på personval baserat på en grön politik utan legaliserad fildelning så hade det varit en annan sak. Nu är det bara ett sviket vallöfte.”

  Precis så.

 15. Attend the secret super angel meetup at Bin 38 with everyone but Arrington ;) #angelgate on Plancast
 16. – Internet visar sig från sin bästa sida, apropå ”a blogger walks into a bar”… Och här kan du köpa tishan också http://www.cafepress.com/OpenYourEyes1. Till och med TC hakar på, och levererar en meny http://techcrunch.com/2010/09/22/arringtons-angels/
  Tack till @ehn för fin sammanställning ;)

 17. Internet.se – Lurendrejeri deluxe
 18. – Skickar vidare den här varningen. Alla skojare borde försvinna från nätet, typ igår.

 19. WordPress beyond the blog – Thord Daniel Hedengren
 20. – En av många bra texter från #dcode. Och det får mig att längta ett varv till efter #wpsthlm. Det kommer att bli bra det här.

 21. Telegraph launches free iPad app with Audi – Brand Republic News
 22. – Det här tror jag på. Konvergerande linjer. Event driver förståelse och kunskap för spons, samtidigt som traditionell annonsering går neråt. Lägg till det behovet av nya finansieringsmodeller och fram träder lösningar som den här. Yay

 23. Hej framtiden – 3D print | Martin Palacios
 24. – Äntligen börjar 3D-printadet ta plats. Som jag har väntat… https://jardenberg.se/b/jardenberg-kommenterar-2009-09-21/#2

 25. Twitter-followers vs. Facebook-fans del. 1 « Cohn & Wolfe – deBlog
 26. – Det är alltid intressant med försök att kvantifiera svåra data, men riktigt kul blir det när man försöker dra slutsatser av dem. Så jag ser fram emot del 2.

  För ni var den stora behållningen inledningen om fördelarna med att vara en del av ett internationellt nätverk. ”Kunskapsinjektioner”, i form av en rapport som har ett år på nacken ;)

 27. Ny blogg om internet på DN.se – DN.se
 28. – Kul, internet blir lite folkligare igen ;) Men mest av allt blir jag fascinerad av bilden. Johanna måste ha stått på en barstol, minst. Men stiliga är dom, och smarta är dom. Det här blir bra.

 29. Report Examines Rate and Focus of Google's Acquisition Spree
 30. – Så tar vi det en gång till: håll koll på googles uppköp. Du lär dig massor om vad som kan hända i morgon. Använd deras 23 företagsköp som ett av dina filter…

 31. Varför man inte ska bekämpa SD med odemokratiska medel « Spridda bitar.
 32. – Många skriver på det här temat nu. Ett exempel, som säger samma sak. VI ska bekämpa med demokratiska medel. Upplysning ffa. Det ska bara bli fyra år. OK?

 33. Ted Valentin: Var befinner du dig i den sociala grafen?
 34. – Det här vill du kolla in. Och gör det snabbt, klockan 12 tar Ted nästa steg när vi kommer kunna grafa själva istället.