Live – direkt och oredigerat

Psst, kolla in #hbgflyttarin

Här hittar du live video, via Bambuser. När jag inte sänder live ligger det senaste inslaget här. Enjoy

Testar också med Youtube Live. Du hittar aktuell sändning på min kanal, jardenberg

79 thoughts on “Live – direkt och oredigerat”

 1. Tack för “live” sändningen, ljudet fungerade superbra. Saknade lite marknadsföringen av seminarium via Twitter:). Gjorde vad jag kunde med två tweets. Trevlig helg för alla, elwira

  Reply
 2. ps. Är det bara jag som tycker den hatiska retoriken lirar fel med ett modernt företag som vill vara på människornas sida. Läste just ikapp MyCubes Twitter konto och det är en jäkla hets överallt.

  Missförstå mig inte, jag gillar visionen som Johan målar upp men tror det behöver stödjas av en modern, fräsch och öppen tonalitet.

  Men men, det kanske finns en Master Plan bakom :)

  Reply
  • Gjorde samma reflektion en timme tidigare :)
   men istället för hatiskt kommenterade jag att fokus låg väldigt mkt på Facebook. Retoriken är ju fokuserad på Facebook och mkt riktigt “hatisk”.

   Reply
 3. hmmm hatisk.. Jag är inte en hatisk person, men passionerad, engagerad och ja, livrädd… Läs FT artikeln.
  Johan

  Reply
 4. #journalistroll – Nödvändigt och viktig diskussion – men starkt förhärligande av hur det traditionella journalistiska filtret ersätts av sociala mediernas genomslag. Det är dagens mediers ansvar att fortsätta vara väsentliga – det gör man med kvalitet. SRs journalister i Kairo ett föredöme!

  Reply
 5. Jag sände live från skolans öppet hus för ett år sedan med Bambuser från min HTC Desire. Fantastiskt lätt att komma igång. Det som var problem var att det trådlösa nätverket inte var utbyggt. Sedan var det inte lätt att hitta på något att säga men det är ett helt annat problem. 

  Jag tycker att det är svårast att använda bilder och filmat material på elever som är under 18 år. Kom precis på vad jag kan använda Bambuser till i en av mina kurser. Får de om eleverna (som är över 18) är pigga på idéen…

  Reply
 6. Tyvärr missnöjd med ljudet på en annars intressant sändning.
  Vore bra om det gick att få bättre ljud,så man inte missar det viktigaste.
  Vad var det för nät du satt på?Det hackade på min 16Mbit lina iaf.

  Reply

Leave a Reply