#ensakidag – varje morgon, fem minuter om något du vill veta.

Varje morgon, en sak som hände medan du sov. Något intressant från internet- och teknikvärlden i en kort kommentar. Vad handlar det om, varför är det viktigt och vad betyder det för dig. Rakt upp och ner, på ca fem minuter. Vardagar, runt kl 08:00. Video, men du kan lika gärna lyssna. Finns på Youtube, Facebook (eller via min profil), Linkedin och som podcast via bland annat iTunes eller varhelst du hittar dina poddar. På Facebook har jag också lagt upp en lista över alla avsnitt, som uppdateras veckovis.

Du hittar också filmerna här nedan, med den senaste överst.

Observera, som vanligt är allt mitt material CC-BY, det betyder i korthet att det står dig HELT fritt att återanvända det i alla sammanhang utan att fråga mig om lov. Det enda jag begär i retur är att du, så gott det går, berättar att materialet kommer från mig och länkar tillbaka hit.

Det här är ett experiment, och tillhandahålles som det är och utan förbindelser. Det betyder också att jag extra gärna tar emot kommentarer, tips och förslag till förbättringar – och inte minst som alltid: frågor. Kommentera var helst du hittar #ensakidag. Jag lyssnar.