Välkommen till Jardenberg 2.0

Jag betalar gärna för media. Men…

Tro mig. Jag är inte snål. Tvärtom – bara mitt ”tv-tittande” kostar mig nästan 2.000kr i månaden. (Konsolideringen på streaming-marknaden får gärna skynda sig att komma.) Och jag är inte heller särskilt snål när det gäller att betala för text. Det känns tvärtom skönt...

läs mer

Trump och filterbubblan … eller något helt annat?

I ljuset av det amerikanska presidentvalet är det nu ett jäkla liv om den så kallade filterbubblan igen - och i främsta skottlinjen står Facebook. Zuckerberg slår ifrån sig och jag kan förstå att det uppfattas som lite ihåligt. Det är klart att en användare som helt...

läs mer

Arbete pågår. Ja. Igen…

Jag ska inte skylla på gamla klyschor om ”skomakarens barn”. Däremot handlar det om tidsfönster. Jag hade tänkt jobba upp jardenberg.se till underberk under sommaren, men DIVI 3.0 hann inte komma innan allting satte fart igen. Så sajten ser fortfarande hemsk ut. Det...

läs mer

Hjörne säger … allt gick bra fram till 2012

Martin Jönsson skriver om Stampens rekonstruktion och refererar med några enastående citat från presskonferensen. Det mest anmärkningsvärda är ändå när Peter Hjörne säger: ... att allt gick bra fram till 2012, men att utvecklingen för tidningsbranschen då försämrades...

läs mer