24-timmarsmyndighetens webbplats är stängd för tillfället (en vanlig måndag kl 10)

6 thoughts on “24-timmarsmyndighetens webbplats är stängd för tillfället (en vanlig måndag kl 10)”

 1. Well, det är en privatperson, Daniel Jarpinger, som kör den webbplatsen sedan några år tillbaka. Oklart varför, men man kan ju gissa att rätt många länkar till den på grund av detta meddelande och att domänen snart blir säljbar.

  Reply
 2. Jag vet det – det är bla därför som du inte hittar någon länk till sajten i mitt inlägg. Men eftersom den kom upp på twitter igen så misstänkte jag att många inte sett den. Jag tycker den är rolig. Helt enkelt.

  Reply
 3. Första förekomsten i min mail är från 2007, men jag tror många har missat den. Humor svårt, men jag tycker verkligen det här är snyggt gjort. Smaken är som baken.

  Reply
 4. Det är inte speciellt många som länkar till webbplatsen och det är heller inte tanken. När domännamnet reggades så var jag i behov av en publik FTP för delning av skolarbete och köpte ett webhotellskonto hos b-one (numera one). Blev tvungen att snabbt komma på ett domännamn som var lätt att komma ihåg… 24-timmarsmyndigheten var bara utlopp för den frustration man som student kan känna inför CSN… nu för tiden genereras nästan all trafik till domänen genom min mors bloggom hundar ;) Men jag har blivit fäst vid domännamnet… så många minnen.

  Reply

Leave a Reply