Nostalgi: Lanseringen av nya hd.se (2006)

Juletid är tiden för storstädning. Nytt sedan ett par år tillbaka är ju att kvastarna inte bara ska sopa i de fysiska hörnen utan även i den mer virtuella skrymslena. Hittade en gammal filmsnutt på en av diskarna som ska pensioneras och fick för mig att lägga ut den, av rent nostalgiska skäl. Det var ett par häftiga sista dygn, med ännu mindre sömn än vanligt, och jag var faktiskt helt borta när jag gick upp och körde presentationen.

Skickar en tanke till Mikael Rosenlöf, Noah Williamsson och Johan Sölve som drog omänskligt tunga lass. Men shit, så skoj det var!

[blipit id="1619691"]

Med ett fruktansvärt tempo in i det sista lanserade vi nya hd.se i samband med annonsörsdagen 2006.

Min presentation, som inte handlade så mycket om nya sajten, utan mer om tänket bakom. Inget revolutionerande, men 2006 behövde det sägas. Idag också kanske? Jag beklagar det dåliga ljudet.

(BTW, min starkaste lärdom från den här erfarenhet var nyttan av att förbinda sig till en deadline. Iom att jag vägrade rucka på lanseringen, som var tänkt huvudnummer på annonsörsdagen, så jobbade vi faktiskt fram en lanseringsbar sajt. Det hade *aldrig* blivit klart i tid om det inte varit absolut nödvändigt)

Leave a Reply