En glad överraskning och positiv feedback som känns

[klicka på bilden så du kan läsa texten]

Lördag och jag sitter och förbereder ett gäng utbildningspass, föreläsningar och workshops som ligger utanför det jag pratar om till vardags. Lär få skäl att återkomma till det, men det är härligt att få vända helt nya tankar i skallen. Framför allt gillar jag ställtiden. När intryck kommer från … överallt … och marineras, blandas, bearbetas. Underbar process.

Mitt i den här processen får jag en härlig kick från oväntat håll. Under ett mentorsmöte på Procivitas Privata Gymnasium visas en slide med utvärderingstext som en adept har skrivit. Jag tycker den är så välformulerad, så spot on för det som är mentorskap för mig så jag tar bilden ovan för att komma ihåg den. När bilden legat ute på nätet ett tag får jag reda på att det är en av mina adepter som skrivit det om mig…

Mentorskap för mig är ett evigt lärande. Jag har tagit till mig tankarna från supersmarta Thérèse Mannheimers företag för omvänt mentorskap Brainspiration

We don’t know better. We just know different

Jag tror och hoppas att mina adepter ska känna att jag är alldeles äkta och ärligt intresserade av dem. Om jag är nyfiken på deras svar och deras syn på världen så är det inte så svårt att lyssna engagerat. Människor är det mest intressanta som finns. Så enkelt eller hur?

Och Nils Hernborg, adepten och min vän, som skrev utvärderingen. Vilken kille. Honom vill ni ha i ert lag!

På bilden syns också Carina Gerre från Procivitas som höll i presentationen. Hon gör ett helt magiskt arbete med att matcha ihop alla adepter och mentorer. Året innan fick jag tex förmånen att lära känna Hugo Hågemark, också en superstar. I år ska jag få följa Sandra Raineas resa. Vi har precis börjat träffas, men jag vet redan att Carina har lyckats igen ;)

5 thoughts on “En glad överraskning och positiv feedback som känns”

  1. Wow så stort känns nu när det står så här i text. Svart på vitt. Grattis älskling, jag vet att du förtjänar det och tänk så lyckliga vi kan vara som får vara en del av Procivitas. Tänker en tacksamhetens tanke varje dag.

    Reply

Leave a Reply