Vaktavlösning på rubbt

Hur är det nu man säger – på rullande stenar växer ingen mossa… Så nu passar vi på att byta styrman på rubbt. Sandra förgyller från och med idag hd.se som webbredaktör och Peter svettas med att mangla buggar på rubbet. Precis så här ska vi fungera, snabba byten, korta stintar.

När brittsomaren är över oss ska vi samlas på favoritkrogen i Norra Hamnen och fira av Sandra och fira in Peter. Räkna med direktsändning. Men det blir då det – nu ska jag återgå till skrivandet. I solen. Med ett glas bra Rosé.

Förresten – det är det mycket iPhone nu. Har du inte testa Midomi så måste du göra det. Det är upplagt för bra tävlingar runt lägerelden. Och på tal om iPhone, du har väl testat rubbt.se i iphone?

8 thoughts on “Vaktavlösning på rubbt”

 1. Jag har testat på iPhone och det funkar bra, åtminstone på den gamla varianten för den nya har jag ännu inte i min ficka. By the way; såg en del kul reg skyltar på bilar idag och kom att änka på google skylten – long time no update – vad händer?

  Reply
 2. Jag har testat på iPhone och det funkar bra, åtminstone på den gamla varianten för den nya har jag ännu inte i min ficka. By the way; såg en del kul reg skyltar på bilar idag och kom att änka på google skylten – long time no update – vad händer?

  Reply
 3. @Joche: lite offtopic, men visst. Vägverket tycker inte skyltarna är giltiga och jag kör egentligen olagligt. Hittills har polisen mest garvat ;) Och länsrätten i Örebro har inte kommit sig för att ta upp fallet.

  Jag har inte engagerat mig så mycket på sista tiden. Det ligger i händerna på några duktiga jurister som tycker fallet är principiellt intressant.

  Reply
 4. @Joche: lite offtopic, men visst. Vägverket tycker inte skyltarna är giltiga och jag kör egentligen olagligt. Hittills har polisen mest garvat ;) Och länsrätten i Örebro har inte kommit sig för att ta upp fallet.

  Jag har inte engagerat mig så mycket på sista tiden. Det ligger i händerna på några duktiga jurister som tycker fallet är principiellt intressant.

  Reply

Leave a Reply