24 Hour Business Camp / #24hbc – v 2.0 till handlingarna

Det här var helt grymt. Jag hade under lite drygt ett dygn, 26 timmar eller så,  förmånen att få försöka hålla ihop händelserna under detta maraton-event. Ett av de roligaste och svettigaste moderatorsjobben jag gjort (om det nu kan kallas jobb när man gör det utan annan ersättning än the fun of it).

Klimax var grymt, med 60 pitchar på nästan lika många minuter. Coola presentationer och en energinivå som var helt osannolik. Jag hade gåshud när vi var klara. Mitt stora och förbehållslösa tack. Ni rockar!

Jag kommer att återkomma till det här senare, jag har en idé om hur jag ska försöka belöna alla fantastiska team för deras jobb. Men det får bli senare i helgen.

För nu, kortlänkar till officiella sajten, till realtids-sammanställningen och till Falkeviks coola filmer.

9 thoughts on “24 Hour Business Camp / #24hbc – v 2.0 till handlingarna”

  1. Synd att jag missade att vara med på pitchen! Frugan hade dragit axeln ur led när kontorsstolen brakade samman så jag var tvungen att hämta på dagis

    Reply

Leave a Reply