Creddad så det känns…

Pinsamt egentligen, just den här veckan då jag tvingats lägga mitt dagliga kommentarspostande åt sidan. Almedalen med folket, uppdragen, mötena – men framför allt vår dagliga talkshow om sociala medier – suger musten ur mig fullständigt.

Men jag måste ändå posta ut min glädje över att übersmarta och coola Nicklas Lundblad väljer att peka på den här bloggen. Som ett komplement till hans Sommar i P1 den 6 juli bjöd han på lite länktips och som första sajten ut tyckte han man kunde starta med mina morgonkommentarer. Jag spricker en smula av glädje och stolthet. I synnerhet i ljuset av de övriga sajter han nämner. Wow, liksom!

Hör det på sr.se eller via min backup på Soundcloud

Disclaimer: Jag känner både Nicklas och Hanna Stjärne (som producerade inslaget) men det här kom som en total överraskning för mig.

1 thought on “Creddad så det känns…”

Leave a Reply