Den ostoppbara kommunikationen

Åhh vad det pratats nu om problemet, eller möjligheten, med att tankar, texter och bilder återpubliceras och länkas till överallt. Diskussionerna uppstår ju överallt, kommentarerna spretar iväg. Japp. Så är det. Det fortsätter vi återkomma till efterhand. Men det här fick mig att småle en smula.

Följande utspelar sig. Jag gör ”share with note” på en post i Google Reader. Det handlar om ett wordpresstema och jag undrar om jag kanske borde byta till det på jardenberg.se.

Pelle Sten svarar med samma mynt genom att kommentera min delade post och dela med sig av den. Kanske inte ett optimalt sätt att kommentera, men hey, vem är jag att sätta gränser.

(men det tar ju inte slut där. Från notes i reader, till flickr för skärmdumparna, till den här bloggen, till jaiku och twitter. Det finns alltså minst fel eller sex ställen att låta den här konversationen fortsätta…)

Leave a Reply