Följ mig på Google Buzz

I samma ögonblick som jag stoppar undan en länk och en kommentar för min morgonpost så syns den på Google Buzz. Det betyder alltså att om du inte vill vänta, eller om du vill hugga in och kommentera och påverka – så är det bara att följa mig på Buzz. Det är fortfarande ganska få användare där, trots nästan tusen som följer mig via RSS och lika många som läser bloggen varje dag har jag bara skrapat ihop knappt 500 followers på Buzz. En lite mindre, och mer exklusiv klubb alltså ;)

Google Profile för Joakim Jardenberg, och platzen för att bli en Buzzare

Du kan läsa mer om Buzz hos Googlehos Nikke, eller på tusen andra ställen. Mycket buzz om Buzz. Häng med!

(BTW, jag flödar in en del andra saker där också. Tex syns mina tweets även där, vilket retat en del. Tills vidare är det så, men jag klurar kontinuerligt på hur flödena ska hanteras)

3 thoughts on “Följ mig på Google Buzz”

Leave a Reply