Internet om fem år

Hur fan kan man ta på sig att göra en dragning med den rubriken ;)

http://video.jardenberg.se/video/1248781/infr-webbdagarna-i-stockholm

Skämtar bara – det enda problemet jag har är att 30 minuter kommer att kännas kort. Men underbart är ju kort, så jag ser verkligen fram emot det. Har du helt andra idéer om vad jag borde prata om så hör av dig, och sedan ses vi på Webbdagarna den 30-31/3 på Stockholm Waterfront.

Direkt efter den presentationen drar jag upp till Åre för att hålla låda på Scandinavian Outdoor summit. Det är europas största B2B-samling för utomhusbranschen. Jag tror det blir magnifikt, inte bara för att vi håller till i Åres eget ”Twin Peaks gone 2020” eller för att jag ska prata om hur ”Social changes everything” – utan för att man redan twittrar frenetiskt på #SOS11.

1 thought on “Internet om fem år”

Leave a Reply