filhote
En kattunge? Det är ju fredag!

 1. CSS Typography: The Basics
  – En riktigt bra grundkurs, eller hur?

  Anyway, det blev kort och sweet och ändå försenat idag. Vi tar igen det en annan dag, för i morgon är just det – en annan dag. Bra där!

  (missa inte att bläddra bakåt bland posterna här, jag har bland annat skrivit om morgonens morgontidningsupplevelse, om IPv6, om att jag är med på en cool lista, om fotspår på nätet och om hur man lagar Note in Reader om det inte hjälper att logga ut och in igen.)

 2. Korta klipp – 04 Mars 2011
  – Fredrik tycker till om Susans post. +1

 3. The Four Personas of the Next-Generation CIO – R “Ray” Wang – The Conversation – Harvard Business Review
  – Det här är jag. Precis så här skulle min jobb-beskrivning kunna se ut, förutom att jag inte sitter i en stor organisation och gör det – utan mer är ett gun for hire. Riktigt intressant sammanställning, ska vända den ett varv till i helgen och se om den öht går att översätta till svenska utan att bli corny.

 4. Ditto: The Social App For What You Should Be Doing
  – Bättre förklaring av vad Ditto vill vara än den som Ditto lyckas presentera i sin egen pitch;) Jyri är genial när det gäller socialteknik och det ska bli spännande att följa den här resan. Att göra en önskan om en fysisk aktivitet till ett digitialt socialt objekt känns onekligen väldigt, väldigt bra. Appen är makalöst buggig, men är det någon som har lite extra vingelutrymme så är det Mr Engestrom. Ditto kommer nog att få fler chanser än någon annan app fått ;) I’m in.

 5. 99.7% Of People Still Haven’t Bought A Tablet Yet
  – Det finns potential kvar, säger den som väljer att se glaset som halvfullt ;)

 6. A VC: Techmeme vs Hacker News
  – Håller med fullständigt, men inser också så väl att båda behövs. En av mina favoriter med HN är hur en flera år gammal story kan segla upp i topp igen. Ibland för att någon ny händelse gör den relevant igen, men påfallande ofta bara för att någon hittar en ny vinkel – och det kan leda till de mest fantastiska diskussioner. HN är <3

 7. Ditto – Home
  – Jaiku-Jyri kickar igång ny tjänst och alla går bananas. Och jag med ;) Än så länge har jag INGEN aning om det är fågel, fisk eller löksoppa – men jag är glad att återse en av mina stora idoler igen. Så jag signar upp.

 8. Malware on Android Market
  – Det här är inget problem som man kan skoja bort. Det kvalificerar inte ens som klassisk FUD utan det är ett problem på riktigt. Och jag vet inte hur det är tänkt att lösas, eftersom det ligger i den öppna plattformens natur. För better för worse.

  Tyvärr är det väl egentligen bara säkerhetsföretagen som tycker det här är mums.

 9. » Twitter Faux Pas
  – Röda korsets twittertabbe är gammal vid det här laget, men sist jag skulle länka till den var bilderna trasiga och sedan glömde jag bort det.

  Det som är briljant här är räddningen. De visar verkligen på en djup förståelse av hur mediet funkar. Tonträffen är klockren, och det finns så många lärdomar att dra här. Jag är imponerad!

 10. Stardoll AB befrias från svensk moms
  – Prisa regeringen, här kommer skatteåterbäringen! Smaka på den rubriken i ett pressmeddelande. Tjoho!

 11. Corporate Hacker Tries to Take Down WikiLeaks – The Colbert Report – 2/24/11 – Video Clip | Comedy Central
  – Stort tack till Anton P för det här tipset. GRYMT!

 12. Fusk visualiserat | Tjänster och IKT
  – Snygg presentation. Be honest and do good shit. Det ska väl inte vara så svårt…

Frågar man mig så är 45 år och en son på 16 den perfekta lyckan. Alla lika, alla olika