Troed Troedson om sociala medier

Hans Nelson fixar afterwork på AddEmotion, men givetvis inte utan nytta. Alltid ett steg längre. Den här gången var det Troed Troedson som var inbjuden för att väcka tankar. Temat var sociala medier och eftersom jag ändå var där passade jag så klart på att filma. Njut 20 härliga minuters storytelling.

Filmen finns också på Youtube, om du av någon märklig anledning föredrar en sämre tjänst,)

Förresten, vill du lyssna på mina videoinslag från 23video så finns de som audio podcast på itunes, och givetvis finns det också en podcast-kanal för video.

17 thoughts on “Troed Troedson om sociala medier”

  1. Pingback: Kreativa nätverk!
  2. Nja vet inte om jag håller med honom. Om alla skulle använda FB som han använder det skulle det inte vara särskilt kul eller ge en sådan bra bild som han idag tycker att det ger av människor. Sedan tycker jag FB är ett utomordentligt verktyg för att sprida budskap tex i min roll som lärare till mina elever. Han säger att det bara är just ett socialt media som en stor fest, men för mig är det ett oerhört bra verktyg, för om det är en fest så kan jag påminna min elever på alla deras fester att de har läxa tills imorgon.

    Reply

Leave a Reply