jardenberg kommenterar – tillbaka under 2012

Nyårslöfte: Jag ska hålla dig uppdaterad under årets 366 dagar. Önska mig lycka till ;)

Då kör vi igen. Många (jodå, faktiskt;) har efterlyst #jjk och vem är jag att hålla emot. Har klurat på ”hur” och letat länge och väl, men nu är det spikat. Valet föll på Tumblr som motor för publiceringen, påskyndat av att Google dödade möjligheten att dela med sig från Reader.

Med Tumblr kan jag publicera på ett mer dynamiskt sätt, det finns finns bookmarklet och schysst iphone-app och dessutom ett levande och spännande community. Med disqus på enskilda kommentarer löser vi en av de vanligaste klagomålen på gamla #jjk. Och med publicering över hela dagen blir inte min morgon lika tajt. Det blir nog bra det här.

Jag ser fram emot att lära mig allt om tjänsten under året som kommer. Du kan läsa mer om min setup i en introtext om #jjk2012, men jag vill pusha för att du

Snart ska jag se om jag kan få igång TumblrItems2WP så jag kan lägga in en daglig sammanställning här, på känt manér.

Leave a Reply