Joost första reklamfilm

9 thoughts on “Joost första reklamfilm”

 1. De har ju ett litet dilemma i att de försöker göra något nytt, något folk inte är vana vid, och så fort du nämner TV har folk en bild i huvudet av “vad TV är”. Joost är inte TV, men de är inte YouTube heller, inte heller TiVo… De är något annat. TV som du vill ha det. Hur förklarar man det på ett sätt som inte väldigt Internet-savvy människor greppar?

  Vad jag skulle vilja veta mer om är vem de vill nå. Egentligen.

  Reply
 2. De har ju ett litet dilemma i att de försöker göra något nytt, något folk inte är vana vid, och så fort du nämner TV har folk en bild i huvudet av “vad TV är”. Joost är inte TV, men de är inte YouTube heller, inte heller TiVo… De är något annat. TV som du vill ha det. Hur förklarar man det på ett sätt som inte väldigt Internet-savvy människor greppar?Vad jag skulle vilja veta mer om är vem de vill nå. Egentligen.

  Reply
 3. De har ju ett litet dilemma i att de försöker göra något nytt, något folk inte är vana vid, och så fort du nämner TV har folk en bild i huvudet av “vad TV är”. Joost är inte TV, men de är inte YouTube heller, inte heller TiVo… De är något annat. TV som du vill ha det. Hur förklarar man det på ett sätt som inte väldigt Internet-savvy människor greppar?Vad jag skulle vilja veta mer om är vem de vill nå. Egentligen.

  Reply

Leave a Reply