daniel nüüdEller vad det nu är de säger i de gamla sjökrigsfilmerna när det är dags att ge sig in i drabbning. Mindpark är äntligen fulltaligt. Från den 22/10 kliver Daniel Nüüd in som projektledare. Lill-grabben är född på åttiotalet och alltså oförskämt ung och energisk, men Erik och jag kan behöva någon som håller tempot uppe. Det kommer mer presentation av honom när det närmar sig. Just nu är jag mest bara glad – Daniel gör oss inte bara kompletta till antalet.

Det har varit tyst här på bloggen och det beror på att vi var tvugna att ta en lite paus för att samla ihop oss. Erik har haft fullt upp med att försöka få kontoret på plats och själv har jag letat efter Daniel, försökt hålla igång ett par projekt, varit i London och dessutom haft tvåtusen möten och ett 100-tal dragningar. Känns det som.

Men det ska snart bli ändring på det. Från och med tisdag den 16/10 är det tänkt att det ska börja hända lite saker. Både här och där. Bokstavligt talat.

Till sist. Transparens och öppenhet. Jodå, det kommer. Jag har fortfarande för avsikt att sopa mattan med både Björn Jeffrey och Sorosh Tavakoli. Real soon. Men jag behöver tips, både på hur jag ska vinna (vad tycker du vore det bästa steget i riktning mot radical transparency) och hur jag ska vinna (alltså, hur ska vi utse en vinnare i vår lilla tävling).

Hör av dig!
[email protected]