Låt oss diskutera öppenhet på #webcoast

Unconference i Göteborg. #WebCoast är igång. Jag hade bestämt mig för att bara lyssna, dokumentera och diskutera. Men när gridden frestar med inbjudande luckor händer något i mig. Så jag vill att vi pratar om tiden vi lever i, med bland annat wikileaks som bottenplatta. Lördag klockan 10.30 i salen som heter Improove, direkt efter @JohanLange, smackar jag upp den här bilden.

För så tror jag det är. Öppenhet förändrar allt. Men ämnet är bredare än Wikileaks, så klart, tex är det här nästa bild

Känner du igen byggnaden? Fundera lite vad den har med öppenhet och transparens att göra, så tar vi den diskussionen i morgon. Eller föresten, passet är kort, bara 20 minuter. Jag tror jag avslutar med en tes och en fråga som räcker resten av helgen istället. Och förmodligen längre än så.

Yes, jag kommer försöka sända på Bambuser också. jardenberg.se/live Öppenhet FTW!

Här är presentationen

2 thoughts on “Låt oss diskutera öppenhet på #webcoast”

Leave a Reply