50 cent startar egen social sajt

Att kändisar inom filmbranschen så väl som inom musikindustrin promotar sig på MySpace har varit känt länge. Ni kan hitta en hel del kändisprofiler på MySpace Celebrities. Nu har 50 Cent beslutat sig för att ta ännu ett steg. Han tänker nämligen lämna MySpace för att skapa sin egen sociala sajt www.thisis50.com. På Thisis50 skapar du en egen profil och kan söka vänner som vanligt. Skillnaden är att rapparen har direkt tillgång till din profil vilket gör att du kan få personliga mail och information. Är Social tvåvägskommunikation med artisteliten det nya?. Min käre vän och vapendragare Nico Jonasson var vänlig nog att bidra med en svensk synvinkel på det hela. Den artikeln hittar ni här. Tack för det The Nico:)

Vad sägs om det som framtiden för sociala nätverk? Personliga sajter inriktade på community och social gemenskap. Www.facebook.com förvandlas till www.danielnuudprofil.com. Nischade och fristående nätverk inriktade på enskillda individer med egna och fristående personliga sajter istället för profiler som del av ett nätverk. Plötsligt prenumererar du inte längre på profiler, utan individer och deras eget lilla hörn av världen. Lifestreaming på helt ny nivå.

6 thoughts on “50 cent startar egen social sajt”

  1. Tack för det Joel. Kolla in dagens postning:) Och nä, Facebook och MySpace som artistportaler är absolut ingen dum idé. Enligt undersökningar (från jupiterresearch om jag inte har helt fel) är en yngre målgrupp (-35) mer intresserade av att inhämta information från nyhetsportaler. Kanske gäller även samma sak nöjesbranschen vilket ytterligare skulle stärka din idé:)

    Reply
  2. Tack för det Joel. Kolla in dagens postning:) Och nä, Facebook och MySpace som artistportaler är absolut ingen dum idé. Enligt undersökningar (från jupiterresearch om jag inte har helt fel) är en yngre målgrupp (-35) mer intresserade av att inhämta information från nyhetsportaler. Kanske gäller även samma sak nöjesbranschen vilket ytterligare skulle stärka din idé:)

    Reply

Leave a Reply