Årets nättidskrift – kom med förslag

Har precis lagt på luren efter det första mötet med resten av juryn som ska komma fram till vilken som är årets nättidskrift. Priset delas ut av FSN och förra året var det O-tidskrift som tog hem segern, 2005 var det BEYAN.net som fick priset.

Vem tycker du ska få priset i år, och varför. Tipsa, kommentera, tyck till.

Andra bloggar om: , , ,

12 thoughts on “Årets nättidskrift – kom med förslag”

 1. Panopticonhttp://panopticon.do.sapo.pt/visserligen med endast en uppdatering hittills i år, men det är freakaktigt i den och något extra, och det är inte det kontinuerliga som räknas ju, utan vad som man får.

  Reply
 2. Absolut Djungeltrumman.se, oundviklig hjälp för musikintresserade och folk som gillar att gå ut

  Reply
 3. Absolut Djungeltrumman.se, oundviklig hjälp för musikintresserade och folk som gillar att gå ut

  Reply
 4. Nja, klantat till vet jag väl inte precis. Det är ALLTID så med jury-arbete att det finns massor med synpunkter. Det är en del av det som gör uppdragen så spännande.

  Jag kan såklart inte kommentera i detalj hur vi resonerat – men att diskvalificera ett antal sajter för att de är byggda på ett visst sätt vore ju inte heller rätt.

  Kritikerna låter ju lite som de traditionella medierna som skriver “bloggar räknas inte”. Och det tycker jag är fel.

  Reply
 5. Nja, klantat till vet jag väl inte precis. Det är ALLTID så med jury-arbete att det finns massor med synpunkter. Det är en del av det som gör uppdragen så spännande. Jag kan såklart inte kommentera i detalj hur vi resonerat – men att diskvalificera ett antal sajter för att de är byggda på ett visst sätt vore ju inte heller rätt. Kritikerna låter ju lite som de traditionella medierna som skriver “bloggar räknas inte”. Och det tycker jag är fel.

  Reply

Leave a Reply