Avslöjad? (Politometern lanserar widget)

Smarta Politometern bjussar på en widget som visar bloggars hemvist i det politiska ekosystemet. Ute i högerkanten på den här bloggen (rulla ner en bit) ser du hur läget är för jardenberg.se. Hoppsan ;)

Snyggt gjort, och som vanligt har Martina och Ted tänkt ett steg längre. Samarbetet med Mediacreeper är lovely, även om jag redan använder den tjänsten. Jag är fortsatt imponerad!

4 thoughts on “Avslöjad? (Politometern lanserar widget)”

 1. Hehe, känner mig träffad som ansvarig för ett märkbart ansvar i den gröna stapeln…

  :-)

  Reply
 2. Nej, jag har tyvärr ganska liten möjlighet att följa Twitter. Men det är kul att få det bekräftat.

  För jo, jag vet redan om att jag är en av de större “överlappen” mellan de gröna och de lila bloggsfärerna. I de analyser jag sett ligger jag tätt kopplad till Hax (brukar det vara) som både liberal och Piratvän. Och nu när Hax blivit både och så syns det…

  Mina inlänkar berättar ungefär samma sak -det är jämt skägg mellan (c) och (pp)-länkar:
  http://www.politometern.se/widget/?link=http%3A

  :-)

  Reply

Leave a Reply