Dagens: En bloggpremiär, en äggakaga, lite rss och sajtmeck och skåp på plats

feedburner
Det är långt till Schulman-nivåer, men den här bloggen ökar iaf stadigt (och vi tänker inte lägga ner). Bilden visar antalet läsare via RSS. Om du inte publicerar dina flöden via Feedburner så rekommenderar jag dig starkt att tänka om. Det är en helt suverän tjänst.

Lunchen idag bestod av skånes godaste äggakaga hos de underbara tokstollarna på Nils H. Sören Karlsson (hd.se) och jag passade på att njuta medan vi kollade av läget med hd.se/rubbet. Det tuffar på bra med organiskt ökande trafik och fler annonser via nätet än via tidningen. Fortsätter kurvorna så här kan vi vara mycket nöjda – då har vi en tjänst som flyger. Och vi kunde enkelt konstatera att affären håller, lite enkel matematik på kontextuella annonser gav oss goda siffror. Mycket, mycket trevligt. Det är för tidigt att utropa succé, men ändå…

Idag har Daniel gjort bloggpremiär. Det är riktigt bra, men säg det inte till honom. Inte än. Följ istället hans väg genom boken The Long Tail och lär dig samtidigt med honom. Eller för den delen, skicka en kommentar och rätta upp honom om han har fel. Vore skönt om Erik och jag kunde få lite avlastning i uppfostrandet av valpen ;)

Sajten har också putsats till lite, men det blir inte helt klart förrän imorgon. Då kommer du att kunna läsa lika mycket om Erik och Daniel som om mig, och jag kommer att ha hunnit mata ut mer om vårt uppdrag och hur vi tänker lösa det. Jag säger som jag brukar: stay tuned.

teamwork-mindpark

Titta. De kan inte bara blogga. Vår version av roomservice rockar loss.

Leave a Reply