En halv miljard apps nedladdade till iPhone

I förra veckan passerades antal nedladdningar av iPhone apps en halv miljard, enligt Apple. Den 21 oktober passerades de första 200 miljoner nedladdningarna.

Och enligt TechCrunchies så passerades 300 miljoner den 5 december. Det betyder att det har laddats ner mer än 200 miljoner under 5 veckor. Det ska jämföras med de 6 veckor det tog att ta sig från 200 miljoner till att passera 300 miljoner.

iphone apps dia

Enligt Apple finns det i dagsläget mer än 15.000 olika iPhone Apps. Och det kommer inte dröja alltför lång tid innan miljardstrecket passeras.

iphone apps

8 thoughts on “En halv miljard apps nedladdade till iPhone”

 1. Svindlande siffror men en fantastiskt utveckling.

  Det kallas för “platform for participation”!

  Med denna utveckling så kan man ju undra vad som blev handelns verkliga “årets julklapp” :O)

  Reply
 2. Svindlande siffror men en fantastiskt utveckling.

  Det kallas för “platform for participation”!

  Med denna utveckling så kan man ju undra vad som blev handelns verkliga “årets julklapp” :O)

  Reply
 3. Jag tycker det är otroligt bra. Om man tar 99 cents för nånting som fungerar så kommer folk tillbaka. Girighet per försäljning upphör, business per masses fungerar. När ska då Adobe, t ex, fatta det?

  Reply
 4. Jag tycker det är otroligt bra. Om man tar 99 cents för nånting som fungerar så kommer folk tillbaka. Girighet per försäljning upphör, business per masses fungerar. När ska då Adobe, t ex, fatta det?

  Reply
 5. Inte nog med det: att kollar apps på kvällarna och spontanladda för 7 spänn känns som en helt schysst sysselsättning mellan aktuelltinstlagen! :-)

  Reply
 6. Inte nog med det: att kollar apps på kvällarna och spontanladda för 7 spänn känns som en helt schysst sysselsättning mellan aktuelltinstlagen! :-)

  Reply

Leave a Reply