Vännerna på nt.se har gjort om. Eller rättare sagt, vännerna på www.nt.se har gjort om – för utan www kommer man inte fram. Jag vet inte om det bara är jag som är känslig men det där tycker jag verkligen känns kass. Helt kass. Det är något jag förväntar mig av skanetrafiken.se och andra tomtar, men inte av Norrköpings tidningar som ju annars är offensiva och ofta ligger i framkant.

Vad jag tycker om omgörningen för övrigt? Jag vet inte än, jag blev så besviken när jag tittade på koden och sedan körde den genom validatorn


För bövelen, Sören och gänget – vi ska väl ändå ha kommit längre än så här?

Parantes, utan att skryta. En css-guru av världsklass har varit inne på samma tema i en jämförelse mellan hd.se och gp.se (roger har jobbat med oss, men varit marginellt inblandad i själva jobbet, så hans åsikter anser jag är relevanta ändå).
Failed vs. Unfailed redesigns of newspaper websites