Internet är fantastiskt

Varje dag påminns jag om att internet är fantastiskt.

Jag har så klart bevakningar på mitt namn. Via en av dem hittar jag till en kommentar på en Facebook-sida som jag aldrig sett. Jag får lära mig att ”Forgotten motocross” handlar om svunna tider, och där bland alla bilder på gamla crossåkare hittar jag en bild på min far.

Osannolikt. Och rörande.

Som Lawrence Lessig sa, ”Internet makes the impossible possible”. Och som Kevin Kelly sa menade: ”I’m still amazed”.

3 thoughts on “Internet är fantastiskt”

  1. Japp, helt klart ett bra sätt att titta tillbaka. Jag söker ofta på Jardenberg. Hade ju nöjet att jobba med din far ;-) och tänker tillbaka ibland och kollar på nätet efter bilder anekdoter mm PS Google har en bugg på google maps jägershillgatan 6. Går an hela vägen i rondellen, snurra runt och du är tillbaka i 2005 :-)

    Reply

Leave a Reply