jardenberg kommenterar – 2009-02-12

8 thoughts on “jardenberg kommenterar – 2009-02-12”

 1. Varför ska jag via mina licenspengar låta UR dumpa priser på elearningproduktion som Stockholms stad skulle handlat upp på ett korrekt sätt?

  Reply
 2. Varför ska jag via mina licenspengar låta UR dumpa priser på elearningproduktion som Stockholms stad skulle handlat upp på ett korrekt sätt?

  Reply
 3. Om prisdumpningen vet jag inget, men att UR med sitt syfte, gör läxhjälp på nätet tycker jag är värt att kolla in. Men har det inte gått rätt till så får du gärna berätta mer.

  Reply
 4. Om prisdumpningen vet jag inget, men att UR med sitt syfte, gör läxhjälp på nätet tycker jag är värt att kolla in. Men har det inte gått rätt till så får du gärna berätta mer.

  Reply
 5. Spelar ingen roll. UR finansieras genom att staten tvingar mig betala licens för min TV-apparat. Att använda dessa licenspengar för att göra något helt annat är fel. Att dessutom göra det på tvivelsamma ekonomiska grunder, tillsammans med en stad som jag inte bor i, utan upphandling där andra kommersiella aktörer fått en chans att vara med är så in i helvete fel att de borde släpas ner till Bryssel för utskällning.

  Notera att jag inte har något emot UR, licens-systemet eller Stockholm Stad.

  Reply
 6. Spelar ingen roll. UR finansieras genom att staten tvingar mig betala licens för min TV-apparat. Att använda dessa licenspengar för att göra något helt annat är fel. Att dessutom göra det på tvivelsamma ekonomiska grunder, tillsammans med en stad som jag inte bor i, utan upphandling där andra kommersiella aktörer fått en chans att vara med är så in i helvete fel att de borde släpas ner till Bryssel för utskällning.

  Notera att jag inte har något emot UR, licens-systemet eller Stockholm Stad.

  Reply

Leave a Reply