1. 4 Google Buzz Hacks for Users, Developers, and Haters
 2. – Beroende på vem du är och vad du tycker om Buzz – fyra bra tips.

 3. Google Buzz – varför webbutvecklaren i mig längtar
 4. – Ungefär som jag försökte få fram på den korta tiden i P4: där Facebook försöker låsa in och bevara innanför FB-murarna är Buzz en del av den större webben. Jag gillar bolstads längre utvikning, men här är varianten som min mamma skulle förstå: https://jardenberg.se/b/kort-om-google-buzz-i-p4-extra-lotta-brome/

 5. 5 great ways to waste money in Google Adwords « Successful Software
 6. – En lite annorlunda approach till Adwords. Bra anti-tips.

 7. ”Det var inte jag – det var Ursula” Fredrick Federley | Nyheter | Aftonbladet
 8. – ”PR-konsulten Paul Ronge tycker att Federley har gått för långt sitt publicitetssökande.
  – Jag tycker att det är omdömeslöst och jättekonstigt. Om han kan ta betalt för att blogga om en resa, kan han ta betalt för att skriva en motion också?”

  Suck, Aftonbladet. Dubbelsuck, Ronge – på tal om publicitetessökande alltså…

  Läs här istället: http://www.jmw.se/2010/02/10/befriad-zon-transparensen-ar-federleys-trygghet/

 9. Warner bryter samarbete med Spotify | Kulturnyheter | SvD
 10. – Mer i nästa kommentar.

 11. A Flirtbot's Dirty Come-Ons: So Wrong (For All the Wrong Reasons) – Scams – Gizmodo
 12. – Snart alla hjärtans dag.

 13. Was Spotify too optimistic about U.S. launch? | Media Maverick – CNET News
 14. – Vi har inte hört det sista om det här, det är jag övertygad om. Antingen så går det åt helvete med pukor och trumpeter nu, och fler följer i Warners fotspår. Eller så är det bara vapenskrammel. Men det verkar som om det inte påverkar existerande avtal, inte så länge de rullar iaf. Men igen – jag är glad att jag inte sitter på Spotify och ska försöka baxa den gamla skivindustrin framför mig.

 15. WARNING: Google Buzz Has A Huge Privacy Flaw
 16. – Jag håller med Google här, det känns inte som en stor sak. Processen är smidig, men inte risky.

 17. Official Google Blog: Think big with a gig: Our experimental fiber network
 18. – Google goes bredbandsbolaget. Det ligger helt i linje med deras strategi att ”ju mer folk använder internet desto bättre blir våra möjligheter att leverera tjänster”.

 19. 14 Fantastic Free WordPress Themes
 20. – Det var länge sedan jag puffade för lite fina WP-tema. Dags igen. Här är 14 teman samlade. Och snart kommer Thesis 1.7 med massor av godis. Det ser jag verkligen fram emot.

 21. Resumé: Mångmiljonförlust för Bonnier
 22. – Verkligen tunga siffror. Värst? Två saker: att det inte bara är morgontidningar som går så ruskigt dåligt och att skuldbördan är så tung. Det ser verkligen inte roligt ut för koncernen.

 23. flattr
 24. – Ett par smartskallar släpper ny tjänst, jag är inbjuden och ska givetvis testa. Men det känns tyvärr lite för likt kraschade Contenture. https://jardenberg.se/b/samre-konvertering-an-aftonbladet/

 25. Online Advertising Revenues Ramp Up 10.2 Percent In Fourth Quarter
 26. – Hockeystick, Intäkterna från den annonsmodell som alla i mediebranschen säger ”bevisat att den inte fungerar” gör en magnifik comeback.

 27. OS 2010 | Kalender | hepp.se
 28. – @hepp – vilken kille!

 29. Fokus » Blomstertid på Facebook
 30. – Digg this! Planeto-Martin om Facebook i allmänhet och spel i synnerhet!

 31. #brasak Daniel Åberg » Framtiden tillhör inte läsplattan | jardenberg unedited
 32. – Idag lyfte jag på hatten för Daniel Åberg, smart författare som tar ställning mot Bonniers och Norstedts märkliga e-böcker. Läs också andra hattlyftningar, det ska bli en om dagen genom att hålla ett öga på https://jardenberg.se/etiketter/brasak/

 33. Featured Mobile App Makers | TheyMakeApps.com – Home of the Finest Mobile App Makers
 34. – Tack till Olof för snyggt tips. Letar du efter någon som kan göra en mobil-app till dig, så leta inte längre. Coolt.

 35. BEFRIAD ZON: Transparensen är Federleys trygghet
 36. – Jag är rädd att det inte kommer hindra media från att försöka. Det räcker ju att låta Fadde tycka till så har man fyllt en helsida till. Skämmes, ta mig fan.

 37. The Buzz is out :: Zengestrom
 38. – Jag vet inte hur det gick till, men jag missade att länka till den här igår. Det är nog min allvarligaste redaktionella tabbe hittills ;)

 39. Googles nya konkurrent
 40. – Jag var tvungen att kolla lite. Jag skapade mitt konto på Twitter 13 september 2006 men det dröjde ett bra tag innan jag fastande på riktigt. Helt enkelt för att det fanns för få ur min sociala kontext där i början. Detsamma med Facebook, inledningsvis. Så klart. Sociala medier är inget om de inte är sociala. Med tanke på att FB inte blev publikt tillgängligt förrän 2006 kan jag tänka mig att det fanns lite för Björn att hämta där 2005 ;)