Kort om: Google Buzz i P4 Extra Lotta Bromé

Idag pratade Lotta och jag om Google Buzz i ”P4 Extra Lotta Bromé”. Mitt mål var att försöka se till att min mamma förstod vad jag sa, och på Facebook fick jag intygat att det lyckats hyfsat. Puhhh, svårt på 2.40 – det var nog det kortaste inslag jag gjort. Lyssna på hela sändningen via deras egen sajt (Lotta Bromé har verkligen en härlig radioröst), lyssna på kortisen här nedan och signa upp på deras fanpage på Facebook.

P4extra – om Facebook by  jardenberg

6 thoughts on “Kort om: Google Buzz i P4 Extra Lotta Bromé”

 1. Jo, det var ett bra inlägg.

  En kort fundering – vet du hur SR ställer sig till att lägga upp inslag med dig själv sådär? Själv brukar jag göra så när jag också varit med i radio (och använder också Soundcloud då av en händelse. Får man göra så? Moraliskt skulle jag säga ja, men juridiskt?

  http://soundcloud.com/lake/

  Reply
 2. Min förhoppning är att det är så kort att det faller inom citaträtten ;)

  Juridiskt är det sannolikt inte ok, men jag är också ganska säker på att ingen skulle vilja driva frågan den legala vägen. Det är ju inte precis något missbruk, så jag lutar mig mot det sunda förnuftet.

  Reply
 3. Det är ju alltid knepigt att enkelt förklara komplexa saker, men det klarade du ju lysande. Kul att programmet var så snabba att plocka upp Buzz och släppa till så pass mycket tid, 160 sekunder är ju en halv evighet i det mediet.

  Reply

Leave a Reply