jardenberg kommenterar – 2010-03-31

 1. Marknadsundersökning och reklam
 2. – Alltid lika läsvärda Lotten. En smakstart på onsdagen för påsk. Nu kör vi!

 3. KviLJ.jpg
 4. – Lite roligt är det att den här redan känns HELT utdaterad. Floppy?

 5. Announcing VaultPress – VaultPress Blog
 6. – Supersäker backup (ja, jag vet, de vill inte att det kallas så) för din superviktiga blogg. Jag återkommer med utvärdering.

 7. Worlds Shortest Commercial Flight
 8. – En liten marginalanteckning från vår stora värld: ”Watch a (very short) video of the world’s shortest commercial flight on YouTube”

 9. Missa inte Bloggplats H12 i Almedalen! – Martina Lind
 10. – Mer spännande som ska hända i sommar. Vi kommer säkert se till att ha med Martina på något sätt i vår dagliga morgonsändning, hennes politometer kommer att vara smokin’ hot under politikerveckan

 11. How We Drive, the Blog of Tom Vanderbilt’s Traffic » Blog Archive » Mathematical Theorem Suggests Humans Really Are Sheep
 12. – Till min pendlande fru som ofta har ett och annat att säga om sina medtrafikanter. Men jag vet inte riktigt vad jag vill få sagt, eller hur jag ska klara mig ur den diskussion som förmodligen följer på den här länken. Egentligen borde jag nog inte posta den alls, men nu har jag ju redan skrivit tre meningar om det. Det får stå. May the lord be with me ;)

 13. Digital Due Process :: About the Issue
 14. – En del kommer säkert att hävda att det här är för att google och de andra bjässarna vill vara säkra på att få behålla allt gosigt data för sig själv. Men jag tror på deras äkta oro, och EFF och andra stora integritetsorganisationer står bakom. Jag tror inte det bara är spel. Jag tror det är alldeles på riktigt, och vansinnigt viktigt. Det finns två viktiga slag att utkämpa om våra data just nu. Public=Online och det här. Bra video här: http://googlepublicpolicy.blogspot.com/2010/03/our-stand-for-digital-due-process.html

 15. Joojoo Tablet: These Court Docs Show Only 90 Preorders (With 15 returned) – joojoo – Gizmodo
 16. – Och det här får mig igen att undra hur många Letto som egentligen såldes. Google ger inte så mycket hjälp ;) http://www.google.com/search?q=letto+slutsåld

 17. And so it begins… Seton Hill University to give all students an iPad
 18. – Och här hemma går jag och hoppas att Procivitas Gymnasieskola ska vara lika smarta.

 19. Posterous makes it dead simple to register a domain for your personal site – The Official Posterous Posterous
 20. – Ett klick för att skaffa sin egen domän, och sedan då dessutom:
  ”After you’ve purchased your own domain, we also make it super easy to set up your own personalized email boxes, calendars, and wikis using Google Apps.”
  YES: https://jardenberg.se/finnes-1000-tals-kunder-sokes-ansvarsfulla-webhotell/

 21. What Did The Location War Look Like At SXSW? Like This.
 22. – Idag ska http://simplegeo.com/ släppas i öppen beta och medan du väntat kan du ju kika på den här hypnotiska filmen ;)
  (Jag har kikat på SimpleGeo ett tag, sedan Chris Thorpe tipsade mig om det, och jag är helsåld. Önskar jag vore mer av en utvecklare fortfarande ;)

 23. Yale Daily News – ITS delays switch to Gmail
 24. – Ideologiska invändningar kan jag, om inte köpa så iaf diskutera, men de övriga är ju snömos. Det enda du vet om din mail är var du har din egen drop, det som händer i andra änden har du ingen aning om. Det betyder i själva verket att frågan om din egen hemvist blir rent akademisk. Och det kanske är det som är själva poängen/problemet i just det här fallet ,)

 25. RjDj Now Lets You Create Your Own Trippy, Reactive Music For iPhone And iPad
 26. – Stencoola @nordgren och stencoola RhDJ kommer med en desktop-app. Det låter som utmärkt påskpyssel.

 27. Twitter Blog: Tweaking the Twitter homepage
 28. – Det här var väl verkligen på tiden?

 29. Hur drabbad är din gata av inbrott – kolla på vår karta! – hd.se
 30. – Det här gillar jag. Och nu kommer säkert någon att reta sig på att jag länkar till HD igen, men det får ni faktiskt tugga i er!

 31. mina miljoner
 32. – Det här låter kanske helt sjukt, men jag har det redan så bra att jag faktiskt inte skulle förändra särskilt mycket. På rak arm kan jag bara komma på en sak: Jag skulle investera ännu mer än jag redan gör i behövande och inspirerande företag.

Leave a Reply