Nicklas Mattsson i Japan – om Vinnova och ”Innovation Journalism”

Nicklas Mattsson, fellow skåning och klok man, har varit på konferens i Japan. Missa inte hans knivskarpa kommentarer i bloggen ”Mattsons mapp” (ahh, sweet memory;)

Jag lämnade konferensens tredje dag runt lunch, för jag hade faktiskt fått nog. Arrangören var mäkta förgrymmad över att jag hade hade skrivit kritiskt om konferensen och hans begrepp “Innovation Journalism” här på denna blogg (som ingen djävel läser men det vet ju ingen mer än jag :-). Jag kan förstå att han blev ledsen, Innovation Journalism är ju hans baby och dessutom en viktig del av hans levebröd här i Stanford. Men jag är lika kritisk ändå.

In och läs, säger jag bara. Även om du inte håller med så är det bra föda för tanken. Extra cred för att han återpublicerar en gammal krönika från GURU också. Den kändes i nackhåren…

2 thoughts on “Nicklas Mattsson i Japan – om Vinnova och ”Innovation Journalism””

  1. Den gode Niklas jobbar på trots att han fyller år idag. Inte jämnt dock – det var förra året :-)

    Reply
  2. Den gode Niklas jobbar på trots att han fyller år idag. Inte jämnt dock – det var förra året :-)

    Reply

Leave a Reply