Det kommer att klarna den 1/10, på torsdag, men för nu kan jag bara säga så här mycket: Ännu en bra grej är på g för alla som är intresserade av svensk mediedebatt. Du kan hjälpa till redan nu, så att starten blir så bra som möjligt genom att tycka till i kommentarerna här nedan. Frågan är:

Vilka källor tycker du ligger till grund för den svenska mediedebatten?

Vissa är ju enkla. Givetvis är MindparkSSBD, Whatsnext, MediestudierMikael Zackrisson och Anders Mildner med på listan, liksom den traditionella branschpressen och dess utlöpare.

Men ”blandisarna” är svårare, de som inte är så specialiserade. Titta till exempel på chefredaktörsbloggarna, där Helin och Mattsson är självklara, men hur ska vi göra med Bäck som blandar in en väldigt hög andel privat? Och vilka bubblare finns det? Lyft fram och hylla debutanterna eller långkörarna. Gärna de som normalt sett ligger under radarn, men som förtjänar mer exponering.

Låt oss föra ett resonemang i kommentarerna. Berätta om de bloggar och andra källor som du tycker bör vara med och skriv gärna varför om det inte är glasklart;) Kommentera sedan vidare och berätta vilka du vill ha bort.