Titta på TV med Magine – nu är det dags för en revolution

Peter Söderquist ger en bra oneliner i sin kommentar: ”Tablåbaserad tablåfri TV!”. Så är det.

Idag kan jag äntligen berätta lite om Magine, tjänsten som tar tv-tittandet till en ny nivå. Det är inte ännu en playtjänst, inte ett massivt arkiv med gamla filmer och serier, inte någon smal nischtjänst. Det handlar helt enkelt om att titta på tv som vanligt men ändå på ett helt nytt och revolutionerande sätt. Och känslan är lite som första gången jag testade spotify – det bara funkar…

Innan alla ord; kolla filmen där jag visar tjänsten.

Ett av mina bolag är Videoplaza, med tagline ”monetising the new TV”. Men det där med vad som är den nya tv:n är ju högst oklart. Jag måste ligga i framkant, så för egen del har tv idag kommit att bli allt annat än enkelt och avslappnat. Jag har så klart lite tablå-tv kvar i botten, och för det betalar jag dyrt till ComHem. Dumt, särskilt som mesta tittandet i vardagsrummet sker med Netflix och Hulu Plus via AppleTV inkopplat i alla våra tvapparater. När frun vill se ikapp Sommar med Ernst så är det TV4play som gäller, och där har jag betalat för att slippa reklamen. Men jag har också appar för Viaplay, femman, fan och hans moster. Totalt lägger jag över 1200SEK/månad för att ”titta på tv”. Och det är en jäkla röra.

Magine ersätter inte alla de tjänsterna och har inte ambitionen att göra det heller. Det man vill åstadkomma är att allt ditt vardagliga tv-tittande av idag blir tillgängligt överallt, när som helst och hur som helst. Typ.

Rent praktiskt är det en tjänst för surfplattor (idag iPad), smarta telefoner (idag iPhone) och din vanliga webbläsare. När du loggat in möts du av en tv-tablå som ser ut ungefär som den du hittar på tv.nu och andra liknande tjänster. Men hos Magine kan du också titta på tv direkt. Tidslinjen är centrerad på just nu, och du ser de program som sänds blåmarkerade i schemat. Klicka på ett av dem, och det börjar omedelbart visas. Blixtsnabbt, även på 3G, och i överraskande bra kvalitet. Det är här Spotify-känslan infinner sig. Det går löjligt snabbt, och att byta kanal går nästan snabbare än på din vanliga tv. Över 3G, alltså. Wow.

Tidslinjen går att flytta bakåt, det finns ett arkiv som sträcker sig en vecka tillbaka i tiden, så det går utmärkt att titta ikapp programmet som du missade igår, likaså kan du börja se det program som sänds just nu från början. Klassisk timeshift alltså.

Du kan nu titta på tv i din iPhone, din iPad eller på datorn, men det vanligaste lär nog bli att du skickar upp det via AppleTV på din vanliga tv i vardagsrummet. Det är alltså som vanligt TV, bara så oändligt mycket smidigare och bättre.

Jag är grymt imponerad av hur de tänkt med rättighetshanteringen, hur de tänker dominera världen, vilket stabilt gäng det är, affärsmodellen i flera steg som är helt rätt tänkt – och tusen saker till. Men det som verkligen fäller mig är känslan när du testar tjänsten första gången. Tidig beta, men redan nu är det tekniskt imponerande. Det här kommer bli stort.

Mer sedan, bland annat om affärsmodell och rättigheterna, men nu tänkte jag att några skulle få chans att testa. Kommer inte kunna dela ut invites till alla, men har du en iPad och/eller iPhone – lämna en kommentar så får vi se om du blir en av de lyckliga.

För det här här verkligen en tjänst som gör en lycklig…

Uppdatering: jag kommer inte kunna ge invites till alla, så signa upp på magine.com också.

Uppdatering 2: jag har delat ut alla invites för den här rundan. Och så klart har @deeped klockrent rätt – det här är evolution snarare än revolution. Tack!

228 thoughts on “Titta på TV med Magine – nu är det dags för en revolution”

 1. Oj, det ser otroligt trevligt ut. Faktiskt helt klart mer så här som man vill se på TV. Frågan är, som du är inne på, vad det kommer att kosta. Har du en beta-invite så är jag klart intresserad. (det ser ut som min förra kommentar försvann, ursäkta om det blir dubbelt).

  Reply
 2. Själv funderade jag “kan man flytta tidslinjen framåt” men insåg att det kanske inte var riktigt vettigt. Men en lite rolig tanke :) “Å nu är det Melodifestivaldirektsändning” “Jag vet redan vem som vann.”

  Reply
  • Såna tankar gillar jag:) Med undantag för livesändningar är det ju teoretiskt möjligt eftersom det som sänds ligger och väntar på sin tur.

   Reply
 3. Tar gärna emot en invite till paddan, det där såg ju riktigt trevligt ut för oss som inte har någon TV mottagare hemma. Men väl iPad och airplay mottagare :)

  Reply
 4. Intressant. Betyder detta att de befinner sig i samma releasefönster som kabel-tv-bolagen? Det borde göra att det blir enklare att ha bra innehåll. Testar gärna.

  Reply
 5. Ja, det där ser sjukt intressant ut :) Jag som ditchade min TV år 2008, den dog med en rökslinga samtidigt som den siste samuraien sköts ner på filmen som rullade i rutan, vill supergärna testa det där!

  Reply
 6. Det ser riktigt bra ut. Jocke jag skulle gärna vilja ha en invite och testa på apple Tvn

  Reply
 7. Hej Joakim, spännande test du har gjort av magine, det ser riktigt bra ut och utifrån vem jag är och på vilket företag jag jobbar på skulle det vara väldigt intressant att få testa en beta version av Magine. Mitt namn är Emil Lingmerth och jobbar på Qbrick. Jag är den representat från Qbrick som har kontakten med Videoplaza och vi har en hel del intressanta samarbeten ihop med varandra. min mail adress är: se längre ned.

  Reply
 8. Jag skulle bli riktigt, riktigt glad för en invite! Vore ju den ända lösningen jag skulle behöva där hemma med iPad, Apple TV och proj samt vanlig tv. Riktigt smut!

  Reply
 9. Verkar ruggigt trevlig! Just flyttat utan tv, så det här vore ju grymt att prova på paddan om det finns en invite.

  Reply
 10. Låter och ser ut som någonting man verkligen vill testa! Vem vill inte att tablå-tv ska förändras?!? Hoppas på en invite…

  Reply
 11. Det där vore ju hur smut som helst. Det är ju den enda lösningen jag behöver där hemma, med iPad, iPhone, och Apple TV redan på plats är ju detta det som saknas! Tar väldigt gärna i mot en invite om det skulle finnas! berggren.c(a)gmail.com

  Reply
 12. Ser fantastiskt ut, skulle gärna vilja testa det på paddan. Speciellt nu, när hushållet har sagt upp allt vad traditionell TV heter och jag inte längre har någon möjlighet att kanalsurfa (om jag inte gör det i form av flikar med playtjänster på datorn). :)

  Reply
 13. Ser sjukt smidigt ut, testar gärna på paddan/appletv’n. Får väl anses vara en early adopter som gillar att ge feedback, men inte insnöad film/ljud/teknik/whatever-nörd, mer usability, det ska bara funka för gemene man. Kanske kan ge bra input!

  Reply
 14. Såg ju klart imponerande ut, jädrans vilken hastighet över 3G. Man undrar ju hur det blir på en 46″ LED-tv det hela. Har ju själv en aTV gen3 samt iPad så hade varit riktigt schyst att få prova på det hela med en liten invite!

  Reply
 15. “Spotify fast TV” imponerande minst sagt! Jag har en padda och tar gärna emot en invite! Tack

  Reply
 16. Läst om denna tjänst en sväng igår kväll. Kul att få se den “live” på ditt videoklipp! Blir extremt sugen på denna tjänst och speciellt med tanke på hur mycket jag använder Spotify. Hur raggar man en invite från dig, Joakim? Fotmassage medan du tittar på teve..? =)

  Reply
 17. En helt underbar tjänst äntligen något som verkligen har potential att bli något oerhört stort! Vill verkligen betatesta och ge feedback till utvecklarna för att “Reinventa” internetTV ;-)

  Reply
 18. Hej,
  Jag skulle väldigt gärna vilja ha en inbjudan och testa. Jag har både Ipad, Iphone och aTV.

  Mvh
  Ruy

  Reply
 19. Ser riktigt ballt ut! Men är det som du visar ingen koppling till dom olika play kanalerna så att det finns någon sorts on demand? Utan det är “endast” senaste veckans tv som är en slag on demand? Hur som haver så verkar det redigt ballt och jag testar gärna :)

  Reply
 20. Verkar nästan för bra. Jag vill hemskt gärna ha en invite och testa – om det finns någon kvar. Med tre ungar och bara ett antennuttag får man inte så mycket tv-tid själv. :) kenneth.weinitz [at] gmail.com

  Reply
 21. Verkar ju oerhört intressant helt klart. Kommer bli kul att se hur det står sig och vad dem gör åt t.ex. HBO och Netflix som nu kommer till Sverige. Nu verkar det ju inte riktigt som att dem vill tävla med just den typen av tjänster, men ändå. Hej då till inspelningsbara boxar dock :)

  Helt klart ett riktigt bra steg i rätt riktning om vad vanlig TV borde vara, det är ju ändå 2012 ;) Är helt klart intresserad av en invite så klart.

  Reply
 22. Som vanligt lysande input. Efter vårt förra möte förutspådde jag tv-tablåns död redan nästa år. Nu är vi där. Måste ha.

  Reply
 23. äääääntligen! sjukt ballt att det flyter på så pass bra, särskilt med tanke på att kanalernas egna appar är minst sagt bristande i sin kvalitet. Jag provar gärna!

  Reply
 24. Detta verkar ju självklart som en vinnare. Spotify och denna tjänst är ju livet..
  Tar också en invite om det skulle komma sig, har det mesta du kan önska dig i Apple väg =)
  jonas(at)lediga(dot)st

  Reply
 25. Skulle sitta fint att kunna visa upp det här på Medieinstitutet Fojo, där jag jobbar. Har både padda och iPhone.

  Reply
 26. Hejsan! Spännande tjänst, och jag som brukar vara en early-adopter är verkligen hur sugen som helst att testa detta på min ipad2 och apple tv g3

  Reply
 27. Ser helt klart intressant ut. Hur är det med deras komprimering så här långt? Vad har dom för kvalitet över 3g/wifi?
  Om du mot all förmodan har kvar en invite tar man godhjärtat emot den vore kul att testa på ipaden.

  Reply
 28. Om du hade hört mina Wooaw och Va fan och Åååå och Underbart när jag tittade på filmen skulle du förstå att jag behöver en invite. Känns som nåt jag saknat hela mitt liv. signe at brockman.nu

  Reply
 29. Wow!!Har en iPhone och snart iPad. Bor inneboende tillfälligt i Sthlm och kan aldrig se mina favoritprogram, detta skulle verkligen underlätta och göra min vardag lite bättre :)

  Reply
 30. Ser ju riktigt grymt ut ju, klart ett steg i rätt riktning, kommer att bli en intressant höst med alla dessa videostreamtjänster som är på gång.
  Skulle vara klart kul att testa på sin iPad.

  Reply
 31. Hej! Äger iPhone, iPad och Mac. Jag var tidigt ute och beta-testade Spotify när det kom ut och skulle jättegärna vilja göra detsamma med Magine! Kan också nämnas att jag själv utvecklar för iOS så skulle vara roligt att testa denna :)

  Reply
 32. Tchäna!
  Mormor 89 år har en ipad och följer alla program hon hinner se mellan bullbakande och kaffekokande. Hon hade älskat den här appen och är gärna med i utlottningen av invites.

  gunborg.lundströ[email protected]

  Reply
 33. Grymt awesome, har längtat efter en bra streamtjänst för tv-serier :) Längtar tills amerikanska serier blir tillgängliga och Magine kan konkurrera ut HBO och Netflix. Skulle gladeligen mottaga en invite så man kan få lite försmak av detta gottiset! Har iPad 3, asus transformer prime, iPhone 4S (iPhone 5 på pre-order)
  Stort tack för recensionen och ser fram emot testet på apple tv :)

  Reply
 34. Tjenare Jocke! Håller med om att detta är otroligt spännande. Jag har en iPad och dessutom har jag precis möblerat om vardagsrummet, så jag tar gärna en invite om du har någon kvar. Ha en bra dag! Mvh /jakob at rum65.com

  Reply
 35. Låter och ser sjukt bra ut. Nästan för bra för att vara sant. Naturligtvis sitter man med både iPhone och iPad samt med problemet att tv-tittande inte riktigt stämmer tidsmässigt för mig. Blir ju att man försöker hitta tjänster, försöka hitta på någon playkanal innan det försvinner eller på något annat sätt. Mkt problem som detta skulle lösa. Sent ute men har du eller ngn annan en invite skulle jag väldigt gärna beta-testa tjänsten och försöka inkomma med bra input.

  Reply
 36. Beta-invite mottages vänligt men bestämt!
  Skulle i så fall testas flitigt på iPhone 4s samt iPad av senaste snitt.

  Reply
 37. Inser att jag är grymt sen för en invite, men som gammal TV-producent och TV-junkie kan man bara buga och bocka. Grymt bra, nu blir det TV på riktigt när jag vill. Detta har jag saknat. Lycka till! Ja, jag har det som krävs för att kunna njuta av detta. (@hojanxp)

  Reply
 38. Intressant. Vi har just nu en ny smart TV med Apple Tv så det blir nog en good match här hemma i teknikmagasinet. BTW – intressant sätt att dela ut invites på… lite på gränsen till att köpa likes Jocke! ;) men det får gå för den här gången om du lovar att du inte sätter upp min email på ngt spammigt newsletter!

  Reply
 39. Omskakande! Tack för/hand/s/visningen Jocke. Jag är verkligen sugen på mer om det där med affärsmodeller och rättigheter, där ligger ju feta utmaningar.
  Undrar också om det finns något second screen tänk?

  Reply
 40. Sen på bollen! Men “VILL SÅ DET VÄRKER”!
  Har kört Slingbox hemma för att få “tv överallt” med alla de kanaler jag har i min vanliga box, men det här är nåt helt annat och nytt!

  Reply
 41. Äntligen en grej för mig: en helt vanlig, dubbelarbetande småbarnsmamma med stor kärlek för tv men lite tålamod med och kunnande om teknik. Vill ha, Jocke! Vill verkligen ha.

  Reply
 42. Hejsan, sitter på både en iPhone och en iPad som jag gärna skulle vilja prova detta på. Så man kan prova att skicka det till sin Apple tv, detta verkar ju som en app som man måste ha, innovation!

  Reply
 43. Det jag tänker efter att ha sett det är att det ju är räddningen för tablå-tv. För gemensamma lägereldar söker vi och utvecklingen av hur både Facebook (fr inom sportsammanhang) och Twitter (melodifestival och aktualitetsdebatter) utvecklat en förkärlek till det samtidigt sända så skapar det ändå en mindre förändring för TV-bolagen. De kan tablålägga och sälja reklam och därmed inte behöva förändra sin affärsmodell samtidigt som jag som tittar får on demand och time shift. Jag gillar det eftersom det är evolution snarare än revolution – och de senare tenderar att bli så kladdiga.

  Reply
 44. Oj vad många kommentarer, det är uppenbarligen fler än jag som gillar detta :) Äntligen kommer 2000-talets TV. Jag har väntat länge på detta. Det verkar helt magiskt att det går så snabbt via 3G! Bara att gratulera de som har byggt denna fantastiska lösning. Jag testar gärna på iPhone, iPad och i webbläsaren!

  Reply
 45. Kul! Älskar utvecklingen mot än mer fritt tittande/mindre tablåstyrt, även om tablån är här, men på egna villkor… Redan nu har ju mina barn slitit sig loss från tablåer och ser på Bolibompa när och det som passar dem. Det fina i kråksången är ju uppenbarligen det sömlösa surfandet, utan lagg, vilket kan vara en riktigt irriterande aspekt av onlinetittande.

  Reply
 46. Kan detta vara sista steget jag behöver för att “klippa kabeln” fullt ut? Med en ipad och airplay möjligheter hoppas jag på det, jag skulle gärna vara en av de som har möjligheten att ta emot en invite för att testa detta spännande steg.

  Reply
 47. Kul med ännu ett svenskt bolag som ligger i framkant, detta är väl lite av det som vi definierar som “tv on your terms” men bara lite ;) mer om vår definition av “tv on your terms” den 22 oktober. Självfallet vill jag gärna ha en invite och vara med och betatesta Magine!

  Reply
 48. Har en padda och det vore grymt att få testa sutta upp det här på tvn o avnjuta tv så som det ska svara! Keep up the good work, detta uppskattas enormt! :)

  Reply
 49. Skicka gärna en invite. Det verkar spännande men jag använder mig aldrig av en TV-tablå då jag endast ser saker online. Vore kul att prova.

  Reply
 50. Det verkar ju helt fantastiskt detta! Jag provar gärna detta på min padda, och hoppas att airplay funkar så fint som det borde göra :)

  Reply
 51. Men herregud. Jag hinner inte ens kolla genom alla kommentarer ;)

  Skickar du en invite lovar jag teamet bakom att testa skiten ur tjänsten.

  /Peace

  Reply
 52. Det ser ju helt fantastiskt ut! Jag har ingen TV, men jag har en iPad, och detta skulle faktiskt kunna göra att jag börjar titta på TV igen. Om dom lyckas med det är det ett stort steg framåt :)

  Skulle gärna prova på om det finns några invites kvar :)

  Reply
 53. Bygger om och har därför fimpat TVn för tillfället. Saknar den inte och kan inte säga att vi tittat mycket på TV ö h t då du inte kan styra ditt liv efter en tablå. Ungarna kör div playtjänster, men med en sådan här produkt blir du än mer rörlig. Både i tid och rum. Köpte en padda för att få ha de nya burkarna ifred, men av någon anledning nosar ungarna sig till upgrades och senaste programvarorna som en hund till en kanelbulle. Tar gärna emot en invite för testning och husfrid.

  Reply
 54. applefamilj! så en invite vore inte tokigt. har Ipad och resten av utrustningen som apple levererar.

  Reply
 55. Wow, det här är vad jag drömt om i åratal. Kan jag få en beta-invite till min padda vore det super.

  Reply
 56. Hej! Det ser mycket trevligt ut. Jag ber ödmjukast om en invite för att få testa denna produkt på min iPad! :)

  Reply
 57. tjena, om du har en invite över så skulle jag vara evigt tacksam om jag fick en, otroligt sugen på att testa detta, och det här med att kunna titta på program sedan 1 vecka tillbaka är ju sjukt smart då jag som serienörd har många serier som går på samma tid på tv, så man är tvungen att välja, med denna tjänst skulle jag ju kunna kolla på alla serier, när jag vill! :D

  Reply
 58. Äntligen kan det bli något av en fröjd att titta på “tv” igen. Det löser också problemet med att bo mer än en person i en etta och samtidigt kolla på olika tv-kanaler. Bra! Har du en invite över så att man kan grotta ner sig i Magines lösning är jag självklart intresserad.

  Reply
 59. Låter som en fantastisk tjänst som jag mer än gärna vill testa. Skicka gärna över en invite.

  Reply
 60. Naturligtvis är detta ett steg i rätt riktning men som jag förstått det så kan man bara se en vecka tillbaka i tiden. Just på den punkten så är tjänsten inte direkt jämförbar med Spotify. Jag hade gärna sett en tjänst där man hade tillgång till ett större arkiv och fritt kunde välja av se ett avsnitt av säsong 3 av t ex Sopranos. HBONordic som kommer i nästa månad erbjuder sina prenumeranter denna möjlighet för mindre än 10 euro i mån. Förvisso bara en kanal men ändå.
  Dock så kommer jag nog att prova denna tjänst ändå för den verka iaf vara det bästa alternativet på marknaden idag. :)

  Reply
 61. Verkar oerhört intressant. Jag har iPad och Apple-TV och detta känns som en spännande framtidslösning (man lägger ju för mycket pengar på tv-abonnemang.. :)) Tar gärna en invite om det finns!

  Reply
 62. Coolt, bra visning av Magine, jag är utvecklare och teknisk intresserad och har testat dem flesta tjänster för streaming och Magine verkar vara den kommer lösa TV tittandet så jag vill ha det. Så jag testar gärna.

  Reply
 63. Wow, verkar verkligen smutt. On demand med tablå känns paradoxalt men klippet visade med all önskvärd tydlighet att det går att kombinera de tu. Jag anmäler gärna intresse för betatestning. Är dessutom föräldraledig just nu så detta hade gjort vardagen lite roligare. ;)

  Reply
 64. Jocke, finns det en egen tablå? För egna favoriter? Likt en playlist som jag även kan dela med familj och vänner – som de i sin tur kan lägga till på sin egna tablå? Eller blir jag bara serverad ett innehåll?

  Reply
 65. Om man vill ha en invite, är det magine’s hemsida som gäller eller finns det något annat sätt? Hade varit kul att prova.

  Reply
 66. Content is king, oavsett teknisk plattform. Det är det som Spotify lyckats med, tekniken som sådan är busenkel och det finns en massa andra tjänster som fungerar på samma sätt. Det samma kommer gälla för Magine. Utan innehåll spelar det ingen som helst roll hur tjänsten fungerar.

  Reply
 67. Unnade precis mig en iPad och även Apple TV… så hade mer än gärna fått en invite:) tack på förhand!

  Reply
 68. Testar jättegärna detta om det finns en invite över. iPad, appleTV, mac och win-hushåll så kan testa av i många miljöer.

  Reply
 69. Ser att du har slutat ge invites för denna gång men har du några fler på lager skulle jag bli glad och tacksam om jag fick en. Varför ska jag ha då? Jag äger ingen padda men dock en iPhone. har inte AppleTV eller ens en vanlig tv. Men jag gör redan, till stor del, det Magine är tänkt för.

  Jag använde ett bra tag Filmon.com för att se på direktsänd brittisk tv. Numer kör jag den brittiska tjänsten tvcatchup.com för att få hela utbudet i det brittiska dvb-t-nätet (i UK kallat Freeview). jag kollar på direktsänd tv från irland via Aertv.ie de gånger de visar något jag vill se.

  Har även gett zapttoo en runda men då jag inte snackar tyska (och redan har de brittiska kanalerna via tvc) så är det ingen favorit. Dock har den funktionen att man kan spela in program för att se senare. ungefär som Sky+.

  Så jag tycker mig vara rätt person att testa en tjänst av den här typen. :)

  Reply
 70. Jocke, om du har kvar invite tar jag gärna emot – har ipads, iphone, apple tv och vill gärna testa! Lyrisk dessutom att netflix och HBO kommer till sverige snart – men hade du redan kommit på ett sätt att ha netflix med apple tv här redan nu?

  Reply
 71. ÄNTLIGEN!! Ge mig en invite så lovar jag att testköra och komma med feedback om så önskas! Tack för tipset!

  Reply
 72. Dock har ju hastigheten på strömmarna ingenting med deras teknik att göra. Det har med Apples egna streaming protokol att göra HTTP live streaming. Jag gillar hela PVR tänket med att ha programmen i molnet men utöver det känns detta mer som en funktion än en hel tjänst i sig. Tyvärr så tillfredställer det här inte mig tillräckligt för att ge upp piratebay och torrent världen.

  Reply
 73. Hej, tack för ett mycket intressant inlägg. Det finns en enorm potential i detta och håller med dig om dessa utvecklare kommer att kunna ta över världen om de bara spelar sina kort rätt. Sitter själv på en iPad 3a och skulle gärna köra igång denna app och testa den lite mer för att själv kunna göra en review. Förstår om dina invites är slut men om du mot förmodan skulle ha kvar en så är jag intresserad. Keep it up! Med vänlig hälsning, Kim. [email protected]

  Reply
 74. Helt underbart! Äntligen kommer man kunna kolla på tv när man vill och på det man vill… Fantastiskt. Jag skulle verkligen vilja kika vidare på Magine. Har du en extra invite, så lovar jag att den kommer att förgylla hela min vardag.

  Reply
 75. Söker också en invite till denna spännande tjänst. Testat dem flesta andra musik och film tjänsterna i tidigt stadium. Vill ju likaså göra det med denna tjänst också. Så om någon har kvar någon invite vore det väldigt snällt om man fick äran att få en.

  Reply
 76. Fan vad Nice. Jag håller också på med att betalar på Netflix, viaplay, vingen och alla playkanalerna. Sen så tittar man på juli, nbc, abc, cbs och alla jävla bokstavskombinationer. Jag var en av dom första som prövade voddler när det kom, men utbudet var lite, nu lite bättre. Har även provat hdmt.net bra utbud men divx kvalitet. Synd att du inte har invites kvar, skulle gärna vilja testa på paddan. Hoppas det blir stort.

  Reply
 77. Hej Jocke!

  Jag testar gärna detta på mina och barnens paddor/datorer hemma. Vore jätteintressant att se vad mina döttrar (7 och 5) gillar detta. De har redan tröttnat på vanilj-tv på kvällarna och sitter hellre med varsin ipad.

  Så om det finns en invite kvar, tar gärna Kvistofta emot en. :-)

  /Jimmy

  Reply
 78. Antar att alla dina invites är slut men “plötsligt händer det…” ;-)

  Ha en trevlig tisdag!

  Reply
 79. Jag är kanske lite sen på pucken men jag har både iPad och Apple TV och är mycket intresserad av att få testa betan :) Jag vill också erövra världen

  Reply
 80. Det här var verkligen hevy !! otroligt !! Jag är mer än gärna med och testar detta. Men jag är nog inte så händig och införstådd i hur det fungerar,.,. Fick en iPad i min hand för åtta månader sen,.,. men har inte släppt den än :) Men skall du testa, så är det väl tio tummare som jag som skall göra det,.,. klarar vi det, så är det ju klart !! MVHBjörn Rönnborg

  Reply
 81. Finns redan både i Österbotten och på Åland.
  Vi bosatta på Åland har haft tjänsten sen 2006 och här hos oss heter det ReTv (www.aland.tv).
  Men det finns smolk i glädjebägaren, finlandssvenskarna i Österbotten blir av med en del av sin retv pga hätska stämningar hos tv-folket i Sverige som anser att det konkurrerar med Play, som inte får visas utanför sveriges gränser :/

  Reply
 82. Det har även kommit en liknande tjänst vid namnet Soundhailer. Men de livestreamar nattklubbens musik till både webb och mobil. Allting som har med livesändning verkar vara inne just nu! Eller?

  Reply

Leave a Reply