Bakom kulisserna

Rubbt.seDet är där det händer. Trots att vi försöker vara så transparenta som möjligt har det för mig hittills varit svårt att prata om det som vi just nu gör med Rubbet. Lite på grund av att jag faktiskt är ovan vid denna grad av transparens som är lite av vår signatur på Parken (jag är rätt ny än och lite för mycker reporter ibland), och lite på grund av att vi har velat ha något konkret att visa upp för er. För det händer hela tiden saker med Rubbet och min förhoppning är att vi i dagarna ska kunna ge er en titt in bakom kulisserna och rakt in i arbetsprocessen. Det kommer, jag lovar.

Tävlingen som jag utlyste för en vecka sedan pågår än och har du ett nytt ord för “annons” är jag tacksam om du lägger ert förslag bland kommentarerna. Tävlingen pågår i några dagar till och sedan korar vi en vinnare som kan vänta sig en Iphone 16GB med posten.

5 thoughts on “Bakom kulisserna”

  1. Det här med transparens verkar vara vårens modeord, jag har inte följt debatten om detta tidigare men funderar på varför denna hets?

    Vad är egentligen värdet av transparens som ni ser det?

    Reply
  2. Det här med transparens verkar vara vårens modeord, jag har inte följt debatten om detta tidigare men funderar på varför denna hets?

    Vad är egentligen värdet av transparens som ni ser det?

    Reply

Leave a Reply