Dagens: Nätmät, unga vuxna, samarbete och ett snöigt Östersund

De dagar jag inte rapporterat in (jag hinner ju inte!) har bland annat ägnats åt möte med birthday.se, TU:s arbetsgrupper för unga vuxna och nätmätningar, tre telefonmöte och två fikamöten. Dessutom har jag meckat en del med att få ordning på min mobila arbetsmiljö så att jag slipper K850i som var nästan lika dålig som Nokias N95. Fantastiskt att ett och samma företag kan leverera så bra och så dåliga saker – för nu är jag tillbaka till K810i som är en kanonlur. Den funkar till och med med 3. Dessutom har jag försvenskat min iPhone till nästan 100% så nu är den ständigt närvarande backuptelefon med Telia-ab. Du har väl noterat att mitt huvudnummer numera är +46 735 187700.

Sedan bar det iväg från sthlm till Östersund och möte med Bosse Svensson på mktmedia. Han och hans företag är klart bättre än man kan tro när man ser sajten, och vi hade ett väldigt givande samtal. Jag är säker på att vi kommer att ha mycket intressanta utbyten framöver på områden som tex sök, arkiv, försäljning i digitala kanaler och annat spännande.

Imorgon är det telefonmöte på förmiddagen och sedan pulsar jag genom snötäckta gator till Gamla teatern. Man hävdar att det är ”världens starkaste nykterhetsfäste” och det måste man väl skåla för. Hoppas jag ändå lyckas genomföra min dragning på Maximedias Annonsörsdag. Sedan är det helg och efter det börjar vårt cool december. Då ska vi hinna ikapp. Något speciellt du vill att vi ska skriva om, när vi kanske rent av får lite tid över?

För övrigt, under tiden som jag far land och rike runt händer det saker hemma i skåne, och i resten av medievärlden för den delen. Olle på Vassa Eggen fångar det bra när han avslutar med ”oh boy, vilken dag”. Heja Johan Ståhl – I’m behind you all the way.

Leave a Reply