Ett annorlunda inslag

MC-HUSET i Malmö startades av mina föräldrar samma år som jag föddes. Nu är det sålt, men det händer fortfarande att det bubblar upp lite tankar på det som varit. Den här filmen, tex, som spelades in på tidigt åttiotal runt -79 [1] och släpptes inför en mc-mässa tror jag. Vill minnas att detta epos gick i en slinga oavbrutet i en hel vecka och det tog nästan 25 år innan jag kunde njuta av den igen ;) På uppsidan, jag glömmer aldrig texten till Mungo Jerry’s ”In the summertime”. Hmmm, hur blev nu det en uppsida?

[1] Klarläggande från den som i filmen går under benämningen “Frun i huset”:
Nu e jag hundra säker.
Enligt speakern Olle 35 år, född -44.
Men det säkraste min sporadiskt skrivna dagbok: Filmen var klar Söndag den 27 maj 1979. (Joakim fick Röda Hund samma dag!! stackare)

1 thought on “Ett annorlunda inslag”

Leave a Reply