Fäller ner locket en vecka

Förra veckan i #almedalen var fantastisk på många sätt, bland det mest spännande och roliga jag gjort. Vilka vänner, vilket äventyr, vilken lärdom. Men den var fylld av allt annat än min familj. Så trots tidigare löften om bloggkollo och full fart på kommentarerna hela sommaren så tar jag ett break. Inte alls för att det behövs, i sin mer drastiska form, utan helt enkelt för att jag vill. Jag har saknat wifey och ungen för mycket under veckan som gått.

Så jag fäller locket till nästa måndag. I morgon bitti blir det en traditionsenlig gammeldansk på Kastrup och sedan drar vi till Barcelona veckan ut. Vi ses snart igen!

Under tiden rekommenderar jag som vanligt länkvännerna betaalfa, doktorspinn, deeped, hans_g och alla andra som delar med sig frikostigt. Det finns fler, påminn oss alla i en kommentar här.

5 thoughts on “Fäller ner locket en vecka”

 1. Det är dig väl unt! Relaxa med wifey så hörs vi snart igen. Hur många internetcaféer kan ni gå förbi – utan att gå in? Jag tränade på Kap Verde – gick utmärkt en hel vecka.
  /Inte HELT beroende…
  PS! jag tar hand om Lagmark så länge…

  Reply
 2. Det är dig väl unt! Relaxa med wifey så hörs vi snart igen. Hur många internetcaféer kan ni gå förbi – utan att gå in? Jag tränade på Kap Verde – gick utmärkt en hel vecka.
  /Inte HELT beroende…
  PS! jag tar hand om Lagmark så länge…

  Reply

Leave a Reply