Helsingborgs Bryggeri – äntligen invigt

I lördags var det äntligen dags. Officiell invigning av Helsingborgs bryggeri, redan ett fenomen i lokalt engagemang. Jag var så klart på plats för att sända live, men av tusen skäl blev det inte riktigt den sändning jag tänkt mig. När till och med Telias 4G dog mitt i så var jag färdig att ge upp och gå hem ;)

Men det var fantastiskt trevligt på plats, och jag gjorde lite enkla intervjuer med nyckelpersonerna efteråt. Här är de, samlade på en sida.

Det finns en del tidigare material också, för den som vill veta mer. Här är tex en lite mer lyckad livesändning från det senaste ”öppet hus” – jag kallade det ”Öppen kamera”;)

(här jag jag förresten använt 23videos möjlighet att dela in klippet i sekvenser. Du kan behöva gå till min videosajt för att se hur det funkar.

Från ett tidigare möte med andelsägarna gjorde jag en sammanställning

Och här hör vi Hans Nelson dra hela bakgrunden.

Till sist testar jag med en riktigt nördig video från när båten med utrustningen kom in. Ligger här mest för att testa en Facebook-embed (och inser att det mycket riktigt kräver att du är inloggad på FB – eftersom den underliggande sidan har 18 års-gräns)…

Transparens: jag är delägare i bryggeriet, men det här hade jag postat ändå – det är så vansinnigt kul att följa den här resan.

1 thought on “Helsingborgs Bryggeri – äntligen invigt”

Leave a Reply