Jag ber om ursäkt för alla duplikat

Den plugin (shared items post) som är ansvarig för att sammanställa mina kommentarer har blivit fullständigt galen. Igår publicerade den ett trettiotal identiska poster, och idag över femtio. Jag trodde jag hade hittat felet, men hade uppenbart fel.

Jag ber om ursäkt, och har nu stängt av automatiken tills jag är säker på att det fungera. Ge inte upp på mig!

14 thoughts on “Jag ber om ursäkt för alla duplikat”

 1. Samma sak hände för mig med just den pluggen. Synd, för det vore verkligen bra om pluggen kunde fungera som den skulle :)

  Reply
 2. Samma sak hände för mig med just den pluggen. Synd, för det vore verkligen bra om pluggen kunde fungera som den skulle :)

  Reply
 3. Det är iofs inte alls otrevligt att se dig dominera rss-läsaren, men… jag förstår problemet! :D Lycka till att hitta felet — scrollar järnet under tiden!

  Reply
 4. Det är iofs inte alls otrevligt att se dig dominera rss-läsaren, men… jag förstår problemet! :D Lycka till att hitta felet — scrollar järnet under tiden!

  Reply
 5. Trist att den strular :/

  Såg btw en liten annan udda sak när jag klickade in på detta inlägget från Google Reader för då ploppade en ruta upp och tipsade mig om att jag kan lägga till ditt flöde då den tror att jag kommit från Google Search. Inget direkt störande, men kanske inte riktigt vad du tänkt :)

  Reply
 6. Trist att den strular :/

  Såg btw en liten annan udda sak när jag klickade in på detta inlägget från Google Reader för då ploppade en ruta upp och tipsade mig om att jag kan lägga till ditt flöde då den tror att jag kommit från Google Search. Inget direkt störande, men kanske inte riktigt vad du tänkt :)

  Reply

Leave a Reply