1. Sense of Events: Hay for oil spill is no plan
 2. – Hittade den här, efter att jag länkat till filmen nedan. Och därmed stänger vi för oljefrågan idag. Innan jag lyfter fram fler dåliga idéer ;)

  Och så kör vi en intensiv fredag. Det är nedräkning på Planeto nu, Malmö står på agendan och jag är helt psyched ;) Du med?

 3. YouTube – CWRoberts Presentation 2.wmv
 4. – Om att använda hö för att separera ut olja från vatten. Det ser ju onekligen ut som en smart idé. Det lär ju kunna fungera som ett bra bränsle också. Frågan är hur det skalar. Mycket hö blir det…

 5. Acer to launch Chrome OS devices in two weeks (exclusive) | VentureBeat
 6. – Jag kör Chrome OS (chromium) på en maskin här hemma och med nuvarande status är jag imponerad att någon vågar tänka tanken att börja sälja maskiner med OS:et. Det blir spännande att följa reaktionerna.

 7. Wibar Dashboard | Wibiya Web Toolbar
 8. – Jag kör vidare med wibiya. Stats visar att folk använder den, frekvent. Scoble kör den. Och nyss har de lagt till Buzz också. Det händer saker och jag behöver inte pilla kod.

 9. Dear Mark Zuckerberg: — Scobleizer
 10. – I ljuset av senaste PR-katastroferna, lite goda råd från Scoble.

 11. Mest struntprat i sociala medier – Sverige – www.gp.se
 12. – Nej, GP. Det är inte mest struntprat i sociala medier. Med den här artikeln visar ni att struntpratsligan leder ni själv. Överlägset. Vilken snömos. Skäms, ta mig fan!

 13. Facebook Creates Page Showcasing the U.S. Congress
 14. – Den nya makten sträcker ut en hand till den gamla makten.

 15. Sista minuten
 16. – OMG, den här har jag ju missat. Den är genial. Sistaminutenvädret.se, love it.
  Problemet för en sådan här sajt är ju hamna topp of mind, att få folk att komma tillbaka, att minnas att den finns där. Det gäller att attrahera och tala till drömmarna också, så att du inte bara behöver sajten när du behöver den, utan den blir en del av din vardag. Smaka på det.

 17. upp till kamp för sverigedemokraterna
 18. – För mig, som aktivt valt att diskriminera sverigedemokrater i min privata omgivning (genom att säga upp bekantskapen med dem när det gick upp för mig vad de hade för åsikter) så är det här än svårare. För om jag tar den ställningen privat så är det kluvet att inte fatta samma beslut yrkesmässigt.

  Det här resonemanget skulle ju tex göra det tveksamt om det aktivt är rätt att använda sina SEO-kunskaper till att lyfta ner sverigedemokraterna.se från topplaceringen i googles serp. Om man hårddrar.

  Jag har sagt det förr, i precis den här diskussionen, och jag säger det igen: jag är glad att jag inte är Helin eller Mattsson. Sådana här beslut kunde gjort mig ännu mer sömnstörd än jag redan är.

 19. Facebook | Staying in Control of Your Facebook Logins
 20. – Facebook vidtar åtgärder mot kapade konton och försök till detsamma.

 21. opassande » Blog Archive » Säpo och inkompetensen
 22. – Många av de som sökt avdramatisera FRA-kritiken har dragit just kompetenskortet. ”Men det är ju klart att de som ska hantera uppgifterna har koll och vet vad de sysslar med”.

  Istället är det vi kritiker som inkompetensförklarats. Och nu ser vi hur det egentligen ligger till?

  Samtidigt som sådant här händer rasar folk mot Facebooks privacy policy. Det är en ding ding värld…

 23. Enligt Min Humla » Kasta inte bort din röst
 24. – ”2006 röstade jag på Centern. Det bidrog till att vi har den regering vi har idag, där Centern alltså ingår. Där kan vi börja snacka om att kasta bort sin röst!”

 25. Reschedule One-Hour Meetings to a Tighter 45 Minutes [Meetings]
 26. – Jamen så självklart. Default borde vara 20, resp 45 minuter (istället för 30/60).

 27. 8 Websites You Need to Stop Building – The Oatmeal
 28. – I Love It!

 29. Jobbar jag på en skittidning? Svarar en läsare « Martin Ezpeleta
 30. – +1

 31. Och sånt här gör mig glad
 32. – Ägnar mycket funderingar just nu över tonalitet och uttryck. Vi har tex en autopause-funktion i Planeto. Men vårt meddelande har inte alls den här charmen. Det behöver vi jobba på. Och det gör vi ;)