jardenberg kommenterar – 2008-12-05

8 thoughts on “jardenberg kommenterar – 2008-12-05”

 1. Tusen tack för tipsen :) Men jag ger upp nu. Testade ditt hack, och några andras, men själva funktionen var lite för bra när jag väl fick den att fungera. Den publicerade nämligen typ 100 inlägg på en gång med mina delade objekt med kommentarer :). Sen tycker den inte om Twitter Tools heller; det var där vi började bli oense.

  Testade även WP-o-matic som skulle göra liknande grejer men ville sig icke! Jag får helt enkelt vänta på en ny plug-in, för det är ju smidigt att dela artiklar och annat på det här sättet. Det kommer säkert något snart.

  Nåväl. Så här kan det väl vara ibland med kompabilitet etc etc. Är ingen mästare på det då jag inte kan PHP—vilket det förhoppningsvis en dag blir ändring på. Tack igen!

  Reply
 2. Tusen tack för tipsen :) Men jag ger upp nu. Testade ditt hack, och några andras, men själva funktionen var lite för bra när jag väl fick den att fungera. Den publicerade nämligen typ 100 inlägg på en gång med mina delade objekt med kommentarer :). Sen tycker den inte om Twitter Tools heller; det var där vi började bli oense.

  Testade även WP-o-matic som skulle göra liknande grejer men ville sig icke! Jag får helt enkelt vänta på en ny plug-in, för det är ju smidigt att dela artiklar och annat på det här sättet. Det kommer säkert något snart.

  Nåväl. Så här kan det väl vara ibland med kompabilitet etc etc. Är ingen mästare på det då jag inte kan PHP—vilket det förhoppningsvis en dag blir ändring på. Tack igen!

  Reply

Leave a Reply