Testkör Facebook connect också

Som en gammal chef sa, ”för lata svin är isen alltid frusen”. Så jag bet ihop, hostade vidare, och försökte mig på att integrera Facebook Connect här också. Det är fult som stryk, men det ser nästan ut som jag lyckats. Eventuellt är jag den enda som kan skicka mina kommentarer vidare till Facebook, det löser sig isf inom någon dag.

Jag använde en plugin till WP (så klart finns det en;) som heter ”Facebook Connector WordPress Plugin 0.5” och som bara har spansk dokumentation. Puhh… (Men här finns iaf en text på engelska med grundläggande info om vad att den gör)

Du hittar Facebook Connect-rutan ute till höger, under Google Connect. Det är mycket nu…  Testa gärna och kommentera om det funkar, eller inte…

Det funkar att logga in, men det verkar krävas en granskning av min ”app” för att korspostningen av kommentarer ska fungera. Vi får se vad de säger.

Reblog this post [with Zemanta]

28 thoughts on “Testkör Facebook connect också”

  1. Fråga:
    Kan man koppla wordpressinlägg så att facebookfansen ser inlägget. Jag får det bara att fungera så att mina vänner ser inlägg. Jag vill bara att fansen till en viss grupp skall se det, Tack på för hand

    Reply

Leave a Reply