jardenberg kommenterar – 2009-02-04

5 thoughts on “jardenberg kommenterar – 2009-02-04”

  1. Men… den formuleringen var ju bara ett litet tillägg som ett svar på “du tänker som en marknadsförare, inte som en människa” :) //Jesper

    Reply
  2. Jag tar tillbaka det jag skrev om Jesper som fyndig. Jag har nu efter att ha läst hans kommenterar på diverse bloggar fått klart att han gränsar till rättshaverist. Tråkigt när en person man känner visar sig vara nån helt annan. Så jag kommer nog inte lyxa till det med mitt överseende framöver. Sorry Jesper.

    Reply
  3. Jag tar tillbaka det jag skrev om Jesper som fyndig. Jag har nu efter att ha läst hans kommenterar på diverse bloggar fått klart att han gränsar till rättshaverist. Tråkigt när en person man känner visar sig vara nån helt annan. Så jag kommer nog inte lyxa till det med mitt överseende framöver. Sorry Jesper.

    Reply

Leave a Reply