jardenberg kommenterar – 2009-03-08

 • Helin twittrar om etiska spörsmål
 • – Deltog inte själv men följde fascinerat diskussionen. Men det väcker ganska många frågor, iaf i min skalle. Återkommer.

 • Google Docs Violated Document Privacy
 • – Inte så allvarligt i sig, den här gången. Men google måste verkligen upp på tårna i säkerhetsfrågor.

 • Lika som bär
 • – Stundtals sveriges roligaste blogg.

 • Att slå sönder en revolution
 • – Niclas pekar på Isobel och jag pekar på honom. Bra föda för tanken.

 • Bara så roligt att kolla vad som dyker upp
 • – Mor går på upptäcksfärd i sin nya trädgård. Det är spännande med en bloggande mamma.

 • The Goodies är lördagsgodis
 • – Lotten, min bloggidol, påminner om the goodies, och jag skrattar så jag trillar av stolen. Smart humor maskerad som buskis, och så SJUKT bra genomfört. Det blir mycket goodies på tv:n framöver (via Plex, alltså. Tablåtv blir det bara till melodifestivalen. Kan passa på att tipsa om TEDtalks via Plex också. Underbart)

 • Den bristande insikten om rättsstatens förutsättningar
 • – Mårten är så klok och balanserad. Han är en av mina favoriter i kategorin “experter”. Jag skulle gärna ta emot tips på fler sådana här, inom andra områden. Medicin, historia, motor, allt är av intresse.

Leave a Reply