jardenberg kommenterar – 2009-11-17

5 thoughts on “jardenberg kommenterar – 2009-11-17”

 1. Jag har inte sett det, därav mitt frågetecken. Men Z bloggpost på va.se ligger nog isf ännu närmare traditionella. Egentligen for jag efter ”på nyhetsplats i tidning”, typ…

  Reply
 2. Google Latitude är ibland lite mysko också för mig. När jag är i Skåne så har det vid minst tre olika tillfällen hänt att jag har blivit placerad i Indien, och vid två tillfällen i Ungern. Just nu är jag i Kina och då hävdade Latitude att jag nyss var i Turin, Italien. Det kan ju iofs bero på the great firewall of China, men Skåne/Indien/Ungern-problemet är mer svårförståeligt…

  Här skriver Google om fenomenet:
  http://www.google.com/support/forum/p/Google+Mo

  Reply
 3. Google Latitude är ibland lite mysko också för mig. När jag är i Skåne så har det vid minst tre olika tillfällen hänt att jag har blivit placerad i Indien, och vid två tillfällen i Ungern. Just nu är jag i Kina och då hävdade Latitude att jag nyss var i Turin, Italien. Det kan ju iofs bero på the great firewall of China, men Skåne/Indien/Ungern-problemet är mer svårförståeligt…

  Här skriver Google om fenomenet:
  http://www.google.com/support/forum/p/Google+Mo

  Reply

Leave a Reply