Jag är 44 år gammal och min son fyller 16 om två dagar. Jag var på Facebook nästan fyra år före honom, så vem är det som har uppsidan?

Det går knappt en vecka utan att jag är ute i någon skola och möter elever. Jag njuter av att iaktta och lära av dem. Men, surprise, de säger detsamma om mötet med mig. Som smarta @teddschen säger i sitt bolag för omvänt mentorskap “We don’t know better, we just know different”…

Så är det, jag kanske inte vet bättre, men jag vet förmodligen lite annorlunda. Precis som min son. Magin händer när vi pratar med varandra och våra kunskaper och erfarenheter får mötas.

Alltså, även om jag älskar att hetsa mina kunder, klienter, min publik med underbara elvamånaders Iris – så är det inte för att vi gamlingar ska känna oss i hopplöst underläge.

Digital invandrare eller digital inföding blir helt irrelevant när utvecklingen rör sig i dagens tempo. Vi vaknar alla till en ny värld, varje dag. Det handlar om att vi ska inse att ett öppet sinne och en mottaglighet för internets möjligheter inte handlar om ålder. Det handlar om mindset.

Vilken attityd väljer du?

BTW, “Posted using BlogPress from my iPad”. Funkar bra. Men jag skriver fortfarande mer än dubbelt så snabbt på min iphone. Och nästan lika snabbt som grabben;)

Location:Brunnsallén,Helsingborg Municipality,Sweden