Det började med att två vänner på en mailinglista i morse konstaterade att deras iPhones gick två timmar efter (en av dem skulle skjutsa sonen till Arlanda för ett års resa till USA). Alltså -2 timmar. Snabb koll på Twitter visade att de inte var ensamma om problemet.

Det verkar som att telia har gjort något fel i den automatiska tidsuppdateringen. Men det drabbar inte alls, så kolla först. @rogeraberg tipsar om hur du löser det tillfälligt.

Alla som har iPhones: Kolla klockan! Den verkar ha fuckat upp sommar/vintertid. Gå in i inställningar>Allmänt>Datum & tid och slå av auto.

Kommentera gärna här nedan och berätta hur det ser ut för dig. Uppdaterar efterhand om det kommer in mer info. Givetvis inget från Telia än.

Det verkar inte finnas så många gemensamma kopplingar, varken geografi, modell eller systemversion verkar påverka. Men det verkar iaf BARA vara Telia och bara iPhone. Rätta gärna i kommentarerna. Nu har det kommit kommentarer om att även Android-telefoner verkar vara påverkade. Och Windows Mobile. Alla smartphones?

En del problem med Homerun verkar också finnas. Låter som Telia har fuckat upp rejält.

Uppdatering: