Kort om: Gör Bodström vad som helst för pengar?

Enda alternativa förklaringen till girighet är väl ren mediakåthet. Allt för att synas, liksom. Rubriken är satt till ”Se när Thomas Bodström läser sin egen julsaga i riksdagen”. Åhhh, the pain.

Jag hittar i alla fall inga förmildrande omständigheter och jag hoppas vid gudarna (nåja) att vi slipper se honom som justitieminister efter valet…

10 thoughts on “Kort om: Gör Bodström vad som helst för pengar?”

  1. Först undrar jag om inslaget är fejkat. Eller är det kanske en intern plojgrej från nån sen sossefest som inte skulle läcka ut? Med en suck inser jag slutligen att det är en synnerligen välplanerad omdömeslöshet. Tomte? Ja, absolut.

    Reply
  2. Först undrar jag om inslaget är fejkat. Eller är det kanske en intern plojgrej från nån sen sossefest som inte skulle läcka ut? Med en suck inser jag slutligen att det är en synnerligen välplanerad omdömeslöshet. Tomte? Ja, absolut.

    Reply

Leave a Reply