Äntligen kom Googles egen app för bakgrundsuppdatering av Latitude ut i appstore. Tjoho! Jag har ju tjatat en hel del

Jag läste om det på diverse sajter tidigare idag, men när jag kollade fanns den inte i svenska appstore än. Tack till @lillerik som påpekade ändringen för en stund sedan.

Stort tack till Placetrack för den tid som har varit, men nu kör vi the real deal. In och sök efter ”Google Latitude” i appstore, skicka en vänförfrågan till [email protected] eller följ mig på min uppdaterade karta. Vi ses i realtidsvärlden, as always.

Grymt bra. Morris och jag var nära varandra på ovanlig tid och plats. Då säger det pling. Love it!

I dagarna kan du följa min resa från Ramlösa till Norrköping, vidare till Stockholm, London, Köpenhamn, Malmö och åter till Ramlösa på torsdag. Ses vi någonstans på vägen?