Mindpark goes Creative Commons

Det som tidigare har varit sannolikt och för många självklart är nu också uttalat – det är fritt fram att använda och modifiera allt innehåll på den här sajten. Vill du publicera Daniels Long tail-saga i din tidning eller köra Eriks dagliga omvärldsanalyser på din egen sajt så är det fritt fram. Vi vill bara ha byline under publiceringen och en länk tillbaka hit (utskriven om det är en pappersversion). Dessutom bör du ange licensen som CC (by).

Tack till alltid lika kreativa Anders Olofsson, chef på Sydsvenskans digitala medier, för tanken som fick mig att inse att vi borde formalisera erbjudandet. Nu är det en enkel och rak Creative Commons-licens som gäller. Blås på! Men hör gärna av dig och berätta om och hur du använder oss. Bara för att, liksom.

Du kan plocka texterna från webben och redigera ner dem till din papperstidning, du kan ta vårt rss-flöde och köra rakt in på din webb, eller du kan höra av dig till oss så ska du få en widget helt i din egen smak som du kan publicera var du önskar på nätet. Vi är öppna för allt, bara det inte innebär att du börjar ha synpunkter på VAD vi skriver ;)

8 thoughts on “Mindpark goes Creative Commons”

Leave a Reply